ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Μένουν 10.000.000€. Αν δεν τα βρω, θα τα δανειστώ"

Μελισσανίδης: "Μένουν 10.000.000€. Αν δεν τα βρω, θα τα δανειστώ"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξήγησε πως τώρα είναι η ευκαιρία για όσους αγαπούν την ΑΕΚ να το δείξουν, ξεκαθάρισε πως μένουν 10.000.000€ κι αν δεν τα βρει θα τα δανειστεί, ενώ μίλησε για τη δουλειά που έχει γίνει για όλο το πλάνο.

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη μετοχική σύνθεση της "Δικέφαλος 1924" και πόσοι από την ομάδα του 2004 θα επενδύσουν, λέγοντας πως " όσοι συμμετέχουν, θα το μαθαίνετε, τίποτα δεν είναι μυστικό. Όποιος παίρνει μετοχές, θα γράφεται στο μετοχολογίο. Ο χρόνος θα δείξει. Θα συναντηθώ πάντως και με τον κ.Νοτιά".

Κατόπιν εξήγησε τη διαδικασία αναφέροντας ότι "οποιοσδήποτε θέλει πάει, καταθέτει χρήματα στην τράπεζα και όταν κλείσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα του δοθεί το αντίστοιχο ποσοστό μετοχών".

Ανακοίνωσε δε ότι "μέχρι αυτή τη στιγμή, το ποσό της ΑΜΚ είναι ήδη καλυμμένο κατά 20 εκατ. ευρώ. Είναι ένα μέρος (1,250 εκατ). από τα χρήματα των διαρκείας που πάνε στον κουμπαρά, δέκα εκατ. βάζω εγώ, αρκετά ο Πόλυς, ο Αγγελόπουλος, ο Παππάς. Μιλάμε για ανθρώπους που βάζουν μίνιμουμ ένα εκατομμύριο. Μας μένουν άλλα δέκα. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Αν δεν βρω τα χρήματα, θα δανειστώ".

Και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: "Είναι ευκαιρία για όλους να δείξουν ποιοι αγαπούν την ΑΕΚ. Όσοι δεν βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια, δεν θα μείνει μυστικό. Θα τους μάθετε".

Επί του αμιγώς ιδιοκτησιακού θέματος, ανέφερε πως "η Ερασιτεχνική θα παραχωρήσει το γήπεδο στη "Δικέφαλος" για 49 χρόνια. Ιδιοκτησιακά το γήπεδο θ' ανήκει στην Ερασιτεχνική. Θα πρέπει να ποσοστά που της αναλογούν και that's all..."

Υποστήριξε επίσης για την ονοματοδοσία ότι "δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με το όνομα. Κάποια στιγμή θα πουλήσουμε το πρότζεκτ και όταν είμαι έτοιμος θα το ανακοινώσουμε. Το γήπεδο πάντως να ξέρετε ότι δεν είναι φθηνό για κανέναν".

Για το κατασκευαστικό θέμα υποστήριξε ότι "Τα προσχέδια έχουν δοθεί στο Δήμο. Δεν φοβόμαστε τίποτα, κάνω ό,τι λέει ο νόμος. Δεν με νοιάζουν οι προσφυγές. Η Δικέφαλος ετοιμάζεται για την εξαγορά των οικοπέδων για το πάρκινγκ που θα είναι συνολικά 20 στρεμμάτων.

Έχει γίνει πολλή δουλειά. Είναι μοναδικό το έργο που θα φτιάξουμε. Γιατί μέχρι τώρα βλέπαμε φωτογραφίες, τώρα βλέπουμε μακέτες. Σημασία έχει βέβαια να δημιουργηθεί το έργο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Χρονοδιάγραμμα σε αυτές τις διαδικασίες. Εγώ βιάζομαι περισσότερο απ' όλους, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πότε θα είμαστε.

Το μουσείο γίνεται για τα παιδιά, οπωσδήποτε θα περάσουν από εκεί τα σχολεία. Εφόσον φύγουν τα σκουπίδια, η ΑΕΚ θα είναι ο μόνιμος χορηγός αυτού του άλσους. Αυτό που θέλουμε είναι να φύγουν τα σκουπίδια. Στο χώρο που θα φύγουν, θα γίνει πράσινο. Όταν υπάρχει θέληση και χρήματα, όλα ξεπερνιούνται".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ