ΑΕΚ

Μελισσανίδης - Παππάς... εικόνα από το μέλλον!

Μελισσανίδης - Παππάς... εικόνα από το μέλλον!
INTIME SPORTS

Σε δεύτερη μοίρα περνάει η δύσκολη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ηλυσιακού, καθώς το σημαντικό θέμα στο ΟΑΚΑ προέκυψε από το μπουθ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δίπλα στον ισχυρό άνδρα του δικεφάλου, έκανε την επανεμφάνιση του ο Πέτρος Παππάς, σε μια εικόνα που θα μπορούσε να ήταν από το μέλλον στα... επίσημα της "Αγιά Σοφιάς".

Μπορεί η ΑΕΚ να δυσκολεύτηκε για πρώτη φορά απέναντι σε αντίπαλο Γ' Εθνικής να παράγει παιχνίδι και φάσεις, αλλά έστω και δύσκολα η νίκη ήρθε, η διαφορά μεγαλώνει και ο στόχος της γρήγορης ανόδου πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να ασχοληθεί κάποιος ξανά με το συγκεκριμένο ματς.

Σίγουρα όμως αξίζει να ασχοληθεί για μια εμφάνιση που προκάλεσε έκπληξη και που μπορεί και να σημάνει σημαντικές εξελίξεις για την ΑΕΚ του μέλλοντος, όσον αφορά τη διοικητική της ηγεσία.

Είδε LIVE την ΑΕΚ μετά από 3 χρόνια

Ο Πέτρος Παππάς, βασικός χρηματοδότης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εμφανίστηκε ξανά στο γήπεδο μετά από 3,5 χρόνια απουσίας στέλνοντας μήνυμα πως είναι ΕΔΩ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πάνε περίπου 3,5 χρόνια από τότε που ο Παππάς βρέθηκε στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Δυστυχώς όμως για αυτόν, επέλεξε να δει το ματς της 8ης Αυγούστου του 2010, όπου είδε τον άνθρωπο που στήριξε για τον πάγκο της ΑΕΚ, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, να γρονθοκοπείται από οπαδούς της Ένωσης.

Ο ίδιος στα όσα είχε εκμυστηρευθεί τότε στον Σταύρο Αδαμίδη, εκνευρισμένος από την εικόνα αυτή, είχε τονίσει πως το γήπεδο για αυτόν τελείωσε.

Η ζωή όμως ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει και ειδικά από την στιγμή που αγαπάς κάτι πολύ, παρά τα νεύρα σου και την απογοήτευση σου. Ο Πέτρος Παππάς, στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, δήλωσε παρών και οι πιθανότητες να μην μείνει μόνο στην χρηματοδότηση του νέου γηπέδου, είναι πάρα πολλές.

Τον θέλει και ο Τίγρης ενεργό

Γιατί η αλήθεια είναι πως ο Πέτρος Παππάς είναι ένας οικονομικά ισχυρός συμπαίκτης που μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ΑΕΚ και αυτό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, θέλει δίπλα του να έχει δυνατούς συμπαίκτες και για αυτό το λόγο κατάφερε και έπεισε τον Πέτρο Παππά να επιστρέψει κοντά στην ΑΕΚ, να βοηθήσει οικονομικά στην "Αγιά Σοφιά", να επιστρέψει στο γήπεδο και πλέον το μόνο που απομένει, είναι η εμπλοκή του στην ΠΑΕ. Για αυτό τον λόγο τον θέλει ενεργό, για το μέλλον που έρχεται!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ