ΑΕΚ

"Κρατάμε τη νίκη, συνέχεια με δουλειά!"

"Κρατάμε τη νίκη, συνέχεια με δουλειά!"
INTIME SPORTS

Το 1ο ματς που η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε, το 1ο ματς που δεν μπόρεσε να "φτιάξει" παιχνίδι, το 1ο ματς που ο αντίπαλος απείλησε να προηγηθεί, το 1ο ματς που η Ένωση έμεινε στο 1-0. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση της σεζόν, αλλά ο Δέλλας κράτησε χαμηλούς τόνους και έδωσε... ραντεβού με τους παίκτες του στα Σπάτα

Ξένισε με την εικόνα της η ΑΕΚ απέναντι στον μαχητικό Ηλυσιακό, σε μια εμφάνιση που λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη στην περίπτωση που η Ένωση έμπαινε στο ματς με ύφος. Μόνο αν έμπαιναν δυνατά και στην λογική ότι οι αντίπαλοι θα θέλουνε ρεβάνς θα υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα

Τελικά... οι κιτρινόμαυροι μπήκαν με ύφος και (δεν) το πλήρωσαν με άγχος και γκάζια που αναμένεται να ακούσουν στα Σπάτα. Για την δυσκολία στο παιχνίδι της Κυριακής, έχει μερίδιο και ο Ηλυσιακός, αλλά κυρίως το ύφος και η αντιμετώπιση κάποιων παικτών.

Ο Τραϊανός Δέλλας από την μεριά του, κράτησε χαμηλούς τόνους και όπως τόνισε στις δηλώσεις του, δεν στέκεται καθόλου στην εμφάνιση, καθώς αναγνώρισε και ο ίδιος ότι ήταν πάρα πολύ κακή και το μοναδικό θετικό είναι οι τρεις βαθμοί που βοηθάνε στην γρήγορη ολοκλήρωση του στόχου.

Όσα όμως έχει να πει, θα τα πει στους παίκτες από κοντά και το μότο των Σπάτων "Δουλειά, δουλειά, δουλειά" θα ισχύσει για ακόμα μια βδομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ