ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Πράξεις χωρίς πολλά λόγια"

Μελισσανίδης: "Πράξεις χωρίς πολλά λόγια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατασκευή του νέου γηπέδου ενώ άφησε αιχμές για τον Γκουστάβο Πογέτ, λέγοντας πως ουδείς μέσα στην ομάδα μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανιδης μίλησε για τα νέα γραφεία της ΑΕΚ, την ΕΠΟ, τον Πογέτ και φυσικά την κατασκευή του γηπέδου. Διαβάστε όλα όσα δήλωσε:

"Όπως βλέπετε και εσείς χωρίς πολλά λόγια τα έργα γίνονται σιγά σιγά πράξεις. Υλοποιούμε το σχέδιο που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή και προχωράμε.Είναι σημαντικό και για τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΠΑΕ να δουλεύουν σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον.

Η ψυχολογία παίζει βασικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Όσοι εργάζονται για αυτό το κλαμπ προσπαθούν και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους έχουμε σε καλή ψυχολογία.

Αυτή η αίθουσα και ο όροφος θα ανήκει ουσιαστικά σε εσάς (δημοσιογράφους). Θέλω να πω ότι αυτή την αίθουσα θα την ονομάσουμε αίθουσα "Γιάννη Ξενάκη". Είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούμε να δώσουμε σε αυτό τον καλό φίλο, συνάδελφο σας», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σχετικά με το γήπεδο ο Τίγρης ανέφερε: " Γίνεται αυτό που πρέπει και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, με τη βοήθεια της Κυβέρνησης και του Υπουργού», ενώ σχετικά με την ΕΠΟ τόνισε: «Εκτιμώ ότι και εκεί θα πάνε όλα καλά και όλοι θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν".

Τέλος, σχετικά με την απομάκρυνση του Πογέτ, είπε: " Όποιος βάζει πάνω από την ΑΕΚ τον εαυτό του, δεν έχει καμία απολύτως θέση στην ομάδα".

Μετά τον Δημήτρη Μελισσανίδη τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης, Ευάγγελος Ασλανίδης, που ανέφερε ότι τέτοια έργα, όπως τα γραφεία, δείχνουν το μέγεθος της ΑΕΚ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ