ΑΕΚ

Με PUMA και τη νέα σεζόν

Με PUMA και τη νέα σεζόν

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας,η Ένωση θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά με την PUMA. Διαβάστε ποια άλλη εταιρία έπαιξε δυνατά και ποιος ήταν το πρόσωπο κλειδί για τη συμφωνία.

Με την PUMA στη φανέλα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά η ΑΕΚ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της Livesport και μάλιστα η νέα εμφάνιση που θα φορά η ομάδα στη Β’ Εθνική θα είναι με ρίγες.

Η συμφωνία φέρεται ότι έχει κλείσει ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά το γεγονός ότι η NIKE είχε μπει σφήνα στις διαπραγματεύσεις και επιθυμούσε να αναλάβει εκείνη την Ένωση.

Τελικά η PUMA ήταν εκείνη που «κέρδισε» τη συμφωνία, με τον Σάμι Φάις, τον άνθρωπο που έχει αναλάβει τις τύχες της εταιρίας τον τελευταίο χρόνο να είναι ο άνθρωπος κλειδί για τη συνέχεια της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Φάις είναι φίλος του Μελισσανίδη και οι δύο άνδρες τα βρήκαν μεταξύ τους, με τον πρώτο να προσφέρει καλύτερους οικονομικούς όρους, ενώ επιθυμία της εταιρίας είναι στο μέλλον να λειτουργήσουν μπουτικ της ΑΕΚ σε όλη τηην Ελλάδα με την ΠΑΕ να παίρνει ποσοστό.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ