ΑΕΚ

Με έξι μικρούς στη Λάρισα

Με έξι μικρούς στη Λάρισα
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας την αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ, συμπεριλαμβάνοντας και έξι ποδοσφαιριστές από το τμήμα Κ20.

Με έξι ποδοσφαισρτιστές από την ομάδα Κ20 θα ταξιδέψει στη Λάρισα η αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, για το φιλικό με την ΑΕΛ.

Ο Κολοσσός αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα κάποιους από τους παίκτες του που έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής και δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους μικρούς από το τμήμα του Στέλιου Μανωλά να αγωνιστούν.

Με αυτό τον τρόπο θα τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και παράλληλα θα τους δώσει σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

Αναλυτικά η αποστολή: Βούρας, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Ζόριτς

Από την Κ20 στην αποστολή βρίσκονται οι: Γιαννούτσος, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος και Κυριαζής.

Την Τρίτη η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 με τη συμμετοχή και των έξι ποδοσφαιριστών από την Κ-20, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ