ΑΕΚ

Με τη βαλίτσα στο χέρι ο Μπουονανότε

Με τη βαλίτσα στο χέρι ο Μπουονανότε

Όταν μια κουβέντα αφορά το "σπάσιμο" ενός συμβολαίου αξίας περίπου 2.500.000 ευρώ, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Γι' αυτό ο Ντιέγκο Μπουονανότε και η Γρανάδα παραμένουν στο "τραπέζι" των διαπραγματεύσεων.

Όμως από την μια μεριά οι Ισπανοί έχουν βγάλει το όνομα του Αργεντινού από το (ενημερωμένο ακόμα και με τις πρόσφατες μεταγραφές) ρόστερ στο επίσημο σαιτ της ομάδας ενώ έστειλαν τη Δευτέρα (10/8) τον παίκτη να προπονείται μόνος του. Από την άλλη μεριά, ο Μπουονανότε είναι πλέον με την βαλίτσα στο χέρι, έτοιμος να «πετάξει» για την Αθήνα.

Μάλιστα το ιταλικό σαιτ «tuttomercato» πριν από λίγες ώρες έκανε λόγο για τελειωμένη μεταγραφή του Αργεντινού στην ΑΕΚ για τα επόμενα δυο χρόνια. Βεβαίως οι Ιταλοί δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστοι ως τις ειδήσεις για μεταγραφές.

Όμως για τον Μπουονανότε έχουν πέσει (σχεδόν) μέσα. Θα πρέπει να προκύψει τεράστια ανατροπή δεδομένων για να μην προχωρήσει η υπόθεση. Στην ΑΕΚ μάλιστα τον Αργεντινό τον περιμένουν στην Αθήνα μέχρι το βράδυ απόψε (11/8). Αλλά ενδεχομένως οι συζητήσεις με την Γρανάδα για τα τυπικά του διαζυγίου να καθυστερήσουν την άφιξη.

Έτσι κι αλλιώς πάντως, ο Μπουονανότε είναι έτοιμος να κάνει το ταξίδι, όταν θα εξασφαλίσει και τυπικά την ελευθερία του από την Γρανάδα. Κάτι που φαίνεται να είναι θέμα… ωρών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ