ΑΕΚ

Με Σουκουλίνι αλλά και Πέκχαρτ

Με Σουκουλίνι αλλά και Πέκχαρτ
Σουκουλίνι και Πέκχαρτ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, ζήτησε από τον Τόμας Πέκχαρτ να μην κάνει ταξίδι "αστραπή" για να μαζέψει τα πράγματα του.

Στα άμεσα αγωνιστικά πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ, βρίσκεται και ο Μπρούνο Σουκουλίνι και ο Τόμας Πέκχαρτ. Γι αυτό και τους θέλει αμφότερους ήδη από αύριο (2/2) στα Σπάτα για προπονήσεις. Μάλιστα ο Ουρουγουανός τεχνικός ζήτησε από τον Πέκχαρτ να μην κάνει το ταξίδι "αστραπή" στην Γερμανία για να μαζέψει τα πράγματα του, αλλά να πιάσει δουλειά από αύριο.

Ο Τσέχος επιθετικός όταν κλήθηκε από την ΑΕΚ στην Αθήνα για να κλείσει την μεταγραφή, πήρε το πρώτο αεροπλάνο, χωρίς να πάρει μαζί του ούτε βαλίτσες, ούτε την οικογένεια του. Και σκόπευε να τα ταξιδέψει αύριο στην Γερμανία. Όμως ο Πογέτ υπολογίζει άμεσα στο αγωνιστικό του πλάνο τον Πέκχαρτ, γι αυτό και τον θέλει από αύριο στις προπονήσεις.

Όσο για τον Σουκουλίνι, έτσι κι αλλιώς ήταν δεδομένο πως θα δώσει το παρών αύριο στα Σπάτα. Άλλωστε λόγω της επικείμενης απουσίας του Αντρέ Σιμόες από το κυριακάτικο ματς λόγω τιμωρίας, υπάρχει ενδεχόμενο ο Αργεντινός να κάνει ντεμπούτο στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Αγώνας δρόμου για Κρισάντους

Μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα θα δίνει η ΑΕΚ "μάχη" για την αποχώρηση του Μακόλεϊ Κρισάντους. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με την Πονφεραντίνα, προκειμένου τελικά να κλείσουν την μεταγραφή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ