ΑΕΚ

Με Μάνταλο και 22 παίκτες η ΑΕΚ στον τελικό

Με Μάνταλο και 22 παίκτες η ΑΕΚ στον τελικό
Μάνταλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γενική… επιστράτευση από τον Στέλιο Μανωλά για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τρίτη (17/5, 20.30). Στην αποστολή και ο Πέτρος Μάνταλος που ανέβασε ρυθμούς.

Ακόμα και ενόψει ενός ματς όπως ο τελικός του κυπέλλου, ο Στέλιος Μανωλάς κράτησε την πάγια συνήθεια του και ανακοίνωσε την αποστολή δυο μέρες πριν από το ματς. Και όχι στην τελευταία προπόνηση. Μόνο που λόγω της σπουδαιότητας του παιχνιδιού, ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή.

Συνολικά 22 τον αριθμό. Και φυσικά και τον Πέτρο Μάνταλο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να περιμένει ο Μανωλάς μέχρι και την αυριανή (16/5) τελευταία προπόνηση, προκειμένου να διαπιστώσει αν ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά. Πάντως στη σημερινή προπόνηση ο Μανταλος έπαιξε κανονικά στο δίτερμα και μάλιστα με την ομάδα των βασικών.

Ωστόσο ήταν πολύ επιφυλακτικός στις κινήσεις του και πρόσεχε ώστε να μην βάζει δυνατά τα πόδια του σε φάσεις. Και αύριο θα είναι η καθοριστική μέρα. Πάντως έτσι κι αλλιώς ο Μανωλάς θα κληθεί να αποκλείσει την τελευταία στιγμή, τέσσερις παίκτες από την αποστολή. Ενώ από πιτσιρικάδες έχει πάρει και πάλι τον Γαλανόπουλο και τον Σβάρνα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Τζανετόπουλος, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Περιμένει και ψάχνεται

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ