ΑΕΚ

Με κόσμο η ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο

Με κόσμο η ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο
ΑΕΚ οπαδοί

Στο Καυτανζόγλειο αναμένεται ισχυρή παρουσία φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς παρά το γεγονός ότι υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων ο Ηρακλής το πιθανότερο είναι να ανοίξει θύρα για την Ένωση.

Τα πλέι οφ ξεκινούν και η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της ματς μακριά από την έδρα της. Οι Κιτρινόμαυροι την Κυριακή (26/4) αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη σε ένα ματς γιορτή ανάμεσα στους δύο ιστορικούς συλλόγους.

Η Ένωση όπως αναμενόταν δεν θα πάρει επίσημα εισιτήρια λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων οπαδών, ωστόσο η ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να ανοίξει θύρα για να φιλοξενήσει τους Ενωσίτες οπαδούς.

Άλλωστε οι φίλαθλοι των δύο ομάδων διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις, καθώς να θυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Βασίλισσα και τον Γηραιό, οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν έρθει σε συνεννόηση μεταξύ τους και έτσι οι Ενωσίτες είχαν ανηφορίσει στη συμπρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν το ματς, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Οι ΑΕΚτζήδες αναμένεται να βρεθούν ξανά στο πλευρό του Δικεφάλου στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, για να στηρίξουν την ομάδα, στην τελική ευθεία για την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ