ΑΕΚ

Με κλειστά χαρτιά στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Με κλειστά χαρτιά στο Αγρίνιο η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς δοκιμή ενδεκάδας, η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από το παιχνίδι (18/1) της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το γεγονός πως από το ντέρμπι της Λεωφόρου μέχρι και το αυριανό (18/1) ματς στο Αγρίνιο μεσολάβησαν μόλις δυο ημέρες, είχε μια σειρά από επιπτώσεις στην… λειτουργία της ΑΕΚ. Για παράδειγμα, δεν άφησε κανένα περιθώριο για εξελίξεις ως προς το ζήτημα προπονητή. Παρόλο που σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις, η παράταση που έδωσε στον Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ η ισοπαλία στην Λεωφόρο, θα είναι πολύ μικρή.

Επίσης αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στο ντέρμπι και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, δεν άφησε κανένα περιθώριο για αγωνιστικές δοκιμές. Χθες (16/1) οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν αποφόρτιση μετά το ματς της Λεωφόρου και σήμερα (17/1) δούλεψαν σε χαλαρούς ρυθμούς.

Και χωρίς απ’ όσες ασκήσεις έγιναν, να προκύπτει ένδειξη για την ενδεκάδα του παιχνιδιού στο Αγρίνιο. Βεβαίως και πριν από το ντέρμπι, ο Μοράις είχε κάνει άλλη δοκιμή στα Σπάτα και άλλη ενδεκάδα παρέταξε, κάνοντας την έκπληξη της τελευταίας στιγμής με τον Αϊντάρεβιτς.

Το πιθανότερο είναι πως θα γίνουν αλλαγές στο σχήμα σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Ογκνιέν Βράνιες στο κέντρο της άμυνας. Επίσης πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο αυτή την φορά ο Αϊντάρεβιτς για να ξεκινήσει ο Γιόχανσον. Ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Ντίντακ έδειξε και στην Λεωφόρο πως δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αν τελικά μείνει στον πάγκο ο Ισπανός, τότε είτε θα πάρει θέση βασικού μετά από πάρα πολύ καιρό ο Ντίας, είτε θα γίνει κάποιο πείραμα με τον Μπακάκη ή τον Γκάλο να μετακομίζει από το αριστερό στο δεξί άκρο της άμυνας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ