ΑΕΚ

Με Γιόχανσον η προπόνηση της ΑΕΚ

Με Γιόχανσον η προπόνηση της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Γιάκομπ Γιόχανσον επέστρεψε απ' τη Σουηδία και ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Πατίτο Ροντρίγκες παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της, μην γνωρίζοντας, προς το παρόν, αν θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στη σημερινή προπόνηση (17/11) των "κιτρινόμαυρων" έλαβε μέρος κι ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος επέστρεψε από τη Σουηδία και ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αντίθετα, οι Ρόναλντ Βάργκας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τάσος Μπακασέτας και Τζόλεον Λέσκοτ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Η προπόνηση της Παρασκευής (18/11) είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ BEST GOAL Ο ΠΑΤΙΤΟ

Παράλληλα, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πατίτο Ροντρίγκες παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ κόντρα στον Ατρόμητο, το οποίο όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη, αφού οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν σε 2-2 στα τελευταία λεπτά.

Το βραβείο παρέδωσε ο Σπύρο Παπαδάτος, Regional Marketing Manager της εταιρίας Dell EMC, χορηγού εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ