ΑΕΚ

Με αρκετές αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Μοράις ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκτός Μάνταλος, Γιόχανσον και Μπάρκας. Μέσα ο Δημήτρης Μεληκιώτης.

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα με τον Λεβαδειακό (10/01, 19:30) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ζοζέ Μοράις, μία ημέρα μετά την ήττα με 3-2 απ' τον Αστέρα στην Τρίπολη, ανακοίνωσε την αποστολή των "κιτρινόμαυρων", απ' την οποία απουσιάζουν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές.

Εκτός επιλογών, για λόγους ξεκούρασης, βρίσκονται οι Βασίλης Μπάρκας, Ντίντακ Βιλά, Γιάκομπ Γιόχανσον, Πέτρος Μάνταλος. Επίσης, απών είναι κι ο Όγκνιεν Βράνιες που όχι μόνο είναι τιμωρημένος, αλλά υποφέρει και από ένα αιμάτωμα στο πόδι, ενώ αντίθετα για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς, Δημήτρης Μεληκιώτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Βούρας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σχόλιο Β. Αρναούτογλου: Το πρόβλημα ήταν ο Πογέτ
Αστέρας, ο μπελάς της ΑΕΚ εδώ και 62 μήνες!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ