ΑΕΚ

Με αλλαγές η αποστολή, τέλος οι προπονήσεις

Με αλλαγές η αποστολή, τέλος οι προπονήσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλές αλλαγές στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στη Νέα Σμύρνη, τέλειωσαν οι προπονήσεις στα Σπάτα.

Το αυριανό (31/5) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, μοιάζει σχεδόν αγγαρεία. Και σίγουρα είναι ένα ματς το οποίο απλώς αποτελεί μια τυπική υποχρέωση για τους "κιτρινόμαυρους" και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από τις πολλές αλλαγές που έγινε στην αποστολή. Πολλοί είναι οι βασικοί που έμειναν εκτός, ενώ ο Νίκος Παναγιωτάρας επέλεξε ακόμα και τέσσερις παίκτες από την ομάδα Κ20.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Βούρας, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Γαλανόπουλος, Μπουονανότε, Ζουκουλίνι, Τζανετόπουλος, Αραβίδης, Βλαχομήτρος, Κυριάζης.

Τέλος οι προπονήσεις

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ κλείνουν αύριο με το ματς στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο οι προπονήσεις στα Σπάτα τέλειωσαν σήμερα (30/5). Με δεδομένη την κόπωση που υπάρχει αλλά και τον έτσι κι αλλιώς περιορισμένο χρόνο για διακοπές, δεν μπήκε στο πρόγραμμα ούτε καν προπόνηση την Τετάρτη (1/6).

Όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήδη από αύριο θα μπορούν να φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Και μάλιστα οι ξένοι θα φύγουν για τις πατρίδες τους. Ενώ θα περιμένουν οι παίκτες της ΑΕΚ να ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης για την καλοκαιρινή προετοιμασία, που θα είναι στα τέλη του Ιούνη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ