ΑΕΚ

"Μάχη" για το deal με... Μελισσανίδη

"Μάχη" για το deal με... Μελισσανίδη

Την τελική του επιλογή για την εταιρεία που θα ντύσει την ΑΕΚ τις επόμενες περιόδους, αναμένεται να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Στα χέρια του τα σχέδια από δύο πασίγνωστες εταιρείες.

Τα προσχέδια για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ για τη σεζόν 2013 – 2014, έχουν δοθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη με τις δύο μεγάλες εταιρείες αθλητικής ένδυσης να έχουν βάλει την πινελιά τους πάνω στα «θέλω» του Τίγρη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το σχέδιο της Kappa υπερτερεί σε σχέση με αυτό της Adidas καθώς ήταν και η πρώτη εταιρεία που ήρθε σε συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της Aegean ενώ παράλληλα μεγάλο ρόλο παίζει και ότι με την παραπάνω εταιρία η ΑΕΚ κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα στην ιστορία της με μια καταπληκτική σε σχεδιασμό εμφάνιση.

Η απόφαση από τον ισχυρό άντρα της Ένωσης αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και αιφνιδιασμός στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς δεν είναι μόνο η φετινή σεζόν που θέλουν οι εταιρείες και δεν αποκλείεται να υπάρξει σφήνα της τελευταίας στιγμής.

Γλυκόκοιτάζουν το γήπεδο

Είναι αλήθεια πως οι εταιρείες ενδυμασίας στις προτάσεις που κάνουν προκειμένου να πάρουν το οκ του Μελισσανίδη για να ντύνουν την ΑΕΚ, είναι η προοπτική στο να μπούνε ως χορηγοί στο νέο γήπεδο της Ένωσης, το πιο μοντέρνο και το καλύτερο της χώρας (λόγω τεχνολογίας αλλά και εποχής).

Άρα για αυτούς, θεωρείται στρατηγικής σημασίας η εμπορική συμφωνία με την ομάδα που σε δύο χρόνια θα έχει το καλύτερο γήπεδο στη χώρα. Για τον λόγο αυτό οι προτάσεις που κάνουν δεν είναι για ομάδα της Γ' κατηγορίας, αλλά της... Superleague.

O ισχυρός άνδρας του δικεφάλου σαφώς και το γνωρίζει και για αυτό προσπαθεί να εξασφαλίσει όρους στην συμφωνία που δεν είχε η ΑΕΚ ούτε τα προηγούμενα χρόνια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ