ΑΕΚ

Μάξιμουμ 26 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ

Μάξιμουμ 26 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ
INTIME SPORTS

Επιθυμία του Τραϊανού Δέλλα είναι να δουλέψει το πολύ με 25-26 ποδοσφαιριστές, προκειμένου να κάνει πιο λειτουργική και ευέλικτη τη δουλειά του. Στόχος του όλοι οι ποδοσφαιριστές να υπολογίζονται για την 11άδα.

Τέλος αναμένεται να δοθεί στα λάθη του παρελθόντος που η ΑΕΚ αριθμούσε πάνω από 30 παίκτες στο ρόστερ της, με αποτέλεσμα αρκετοί να μένουν εκτός ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Κάτι παρόμοιο συνέβη όπως θυμόμαστε στην περσινή προετοιμασία της ομάδας με τον Βαγγέλη Βλάχο στον πάγκο, με πάνω από 30 παίκτες στο ρόστερ. Μάλιστα όταν μεσούσης της περιόδου ανέλαβε ο Λίνεν ήταν εξαιρετικά δύσκολο να δουλεύει με τόσους ποδοσφαιριστές και ζήτησε να μειωθούν κάτι που δεν έγινε ποτέ. Υπήρχαν κάποιοι μάλιστα που δεν πήραν καν χρόνο συμμετοχής σε αγώνες αλλά ούτε σε προπονητικά διπλά!

Επιθυμία του «Κολοσσού» είναι να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη και το ρόστερ να αποτελείται το πολύ μέχρι 25-26 ποδοσφαιριστές, κάτι βέβαια που στο τέλος κανείς προπονητής δεν το καταφέρνει και πάντα φτάνουμε στους 30.

Με τα δεδομένα όμως που υπάρχουν και με το μάτι δύο ανθρώπων (Δέλλας - Λυμπερόπουλος) που μέχρι πρότινος ήταν εντός των τεσσάρων γραμμών, η συγκεκριμένη απαίτηση θα γίνει και πράξη, προκειμένου να γίνει και καλύτερη δουλειά από τον Τραϊανό και να μπορεί να τους παρακολουθεί όλους ανεξαιρέτως.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ