ΑΕΚ

Ματέος: "Η Ρεάλ θα αποφασίσει το μέλλον μου"

Ματέος: "Η Ρεάλ θα αποφασίσει το μέλλον μου"
INTIME SPORTS

Ο ποδοσφαιριστής που ο Ζοζέ Μουρίνιο προβίβασε από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα της Βασίλισσας Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται εδώ με σκοπό να δείξει την αξία του και δεν σκέφτεται που θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 28χρονος στόπερ που εντυπωσίασε στην πρώτη προπόνηση του με την Ένωση, περιμένει να μάθει από τον Μανόλο Χιμένεθ αν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδιά του για το αυριανό ντέρμπι κυπέλλου και δηλώνει σχετικά:

" Το αν θα αγωνιστώ εξαρτάται από τον προπονητή. Αν κρίνει πως εγώ και ο Μπαχά είμαστε έτοιμοι, τότε θα μπούμε να παίξουμε και να δώσουμε ότι έχουμε για την ΑΕΚ". Είπε επίσης για:

Τις πρώτες σου εντυπώσεις από την ΑΕΚ: " Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και από την πρώτη στιγμή νιώθω πολύ καλά".

Την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ: " Γέμισα υπερηφάνεια γνωρίζοντας πως ο κύριος Χιμένεθ πιστεύει σε μένα. Και θέλω να του ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη".

Την άποψη του Μουρίνιο για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ: " Σίγουρα είχα πολλές προτάσεις από Ισπανία και Σκοτία. Συζήτησα με τον προπονητή, ξέρουμε πως ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και συμφωνήσαμε να έρθω εδώ".

Το αν θα παραμείνει στην Ένωση και μετά το καλοκαίρι: " Αυτή τη στιγμή ανήκω εδώ. Αν θα μείνω και του χρόνου, δεν εξαρτάται από μένα. Αυτό που θέλω αυτή την στιγμή, είναι να δουλέψω σκληρά και μόλις τελειώσει η σεζόν να αποφασίσει η Ρεάλ τι θέλει να κάνει μαζί μου".

Το νέο περιβάλλον του: " Είμαστε λίγο καιρό εδώ. Κυρίως στο ξενοδοχείο και μετά στις προπονήσεις. Από μια βόλτα που έκανα στην Αθήνα είδα ότι δεν είναι όπως στην Ισπανία αλλά είναι ωραία πόλη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ