ΑΕΚ

Λούκα και Κρισλάν οι στόχοι

Λούκα και Κρισλάν οι στόχοι
Μιλοβάνοβιτς INTIME SPORTS

Με την επιστροφή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από τη Βραζιλία έγιναν ξεκάθαρες και οι προθέσεις των Κιτρινόμαυρων για τους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Λούκα και Κρισλάν οι δύο βασικοί στόχοι.

Με γεμάτο μπλοκάκι αλλά ξεκάθαρη εικόνα για τους βασικούς στόχους της Ένωσης επέστρεψε από τη Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος στην κορυφή της λίστας του έχει ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές.

Τα ονόματα των Λούκα και Κρισλάν παίζουν δυνατά εδώ και αρκετό διάστημα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν καταλήξει σε αυτές τις δύο επιλογές, παρά το γεγονός του ότι όσο περνάει ο καιρός, οι μετοχές τους ανεβαίνουν και οι περιπτώσεις τους δυσκολεύουν, από τη στιγμή που και άλλοι σύλλογοι έχουν μπει δυναμικά στην απόκτηση τους.

Στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν προσεκτικά στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας και φυσικά αποφάσεις θα παρθούν με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη από την Αμερική.

"Βλέπει" Βάλτερ για κάτω από τα γκολποστ

Εκτός των δύο επιθετικών που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει βάλει στο μάτι τον... ακριβό γκολκίπερ της Κορίνθιανς, Βάλτερ.

Στη συνάντηση που είχαν Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς, μετά την επιστροφή του δεύτερου από τη Βραζιλία, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ανέλυσε όλα όσα είδε στη χώρα της σάμπα, στον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας και ανάμεσα στα ονόματα υπήρξε και αυτό του τερματοφύλακα της Κορίνθιανς.

Ο 28χρονος γκολκίπερ αγωνίζεται την βραζιλιάνικη ομάδα από τον Μάιο του 2013, με το συμβόλαιο του να λήγει στις 30 Αυγούστου του 2017. Η περίπτωση του θεωρείται εξαιρετική, ωστόσο το κασέ του είναι αρκετά υψηλό, κάτι που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για την ΑΕΚ, καθώς κοστολογείται με πάνω από 600.000 ευρώ.

Στην Ένωση δεν έχουν σκοπό να βιαστούν, επαφές με την πλευρά του παίκτη δεν έχουν γίνει ακόμα, καθώς αποφάσεις θα παρθούν με την επιστροφή του Μελισσανίδη από την Αμερική.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ