ΑΕΚ

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Η πρώτη της ΑΕΚ, η πρώτη της νέας εποχής στον δικέφαλο ολοκληρώθηκε στα Σπάτα. Το Sport24.gr σας μετέφερε φωτογραφίες και βίντεο από την πρωινή προπόνηση. Το απόγευμα η "επίσημη" ανοικτή προπόνηση για τον κόσμο και τον Τύπο.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά. Παρών δώσανε όλοι οι νεαποκτηθείς παίκτες αλλά και οι νέοι που προβιβάστηκαν από τις ακαδημίες. Όπως ήταν φυσιολογικό, όλο το τεχνικό τιμ και φυσικά οι Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλος, βρέθηκαν από νωρίς στο προπονητικό κέντρο.

Το μενού της πρώτης μέρας περιλάμβανε μόνο ασκήσεις και τρέξιμο, με το καθιερωμένο πρώτο διπλό να αναμένεται στην απογευματινή προπόνηση, προκειμένου και ο κόσμος να δει τους νέους παίκτες.

Δείτε πως σας μετέφερε την πρώτη της ΑΕΚ το Sport24.gr με αποκλειστικές φωτό. Για να δείτε βίντεο από τα Σπάτα μπείτε στο AEK1924.gr.

Από τα χαράματα στα Σπάτα

Από πολύ νωρίς στα Σπάτα βρέθηκαν οι Μούργκα, Μπρέσεβιτς, Παυλής, Γεωργέας και Κέζος, ενώ αρκετοί από τους μικρούς της Ένωσης, ήρθαν συνοδεία των γονιών τους.

Πρώτος στο προπονητικό αφίχθει ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης, ενώ όπως ήταν φυσιολογικό και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς λίγο μετά τις 07:00 πάτησε το πόδι του στα Σπάτα.

Φυσικά το τεχνικό επιτελείο μαζί με τους φροντιστές από νωρίς βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να έχουν τα πάντα στην εντέλεια και να υποδεχτούν τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα το παρών, όπως σας είχε ενημερώσει και στο Sport24.gr έδωσε κανονικά και ο Αντώνης Κέζος που ήταν πρώτος που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ελέγξει τα γήπεδα.

Τεχνικό τιμ παρών, εκτελεστικός διευθυντής παρών (Μπάγεβιτς), το ίδιο έκανε φυσιολογικά και ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 09:30 το πρωί με τους παίκτες να ξεκινάνε να μετράνε χιλιόμετρα...

Δείτε εικόνες από την πρώτη της ΑΕΚ:

Άφιξη του Κορδέρο στα Σπάτα...

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Ακολούθησαν Τσουμάγκας και Ανάκογλου...

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Από τα χαράματα στο προπονητικό...

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Πρώτη για τον Ρόβα στο προπονητικό της ΑΕΚ...

Related content

Δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά η παρουσία του στην Πρώτη, δείχνει πως το θέμα είναι τυπικό. Ρενάλντο Ράμα...

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Ο νέος αρχηγός στη θέση του...

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ