ΑΕΚ

Ντούνης και Δημγκιόκας στην πρώτη ομάδα

Ντούνης και Δημγκιόκας στην πρώτη ομάδα

Ο Παναγιώτης Ντούνης θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της ΑΕΚ πίσω από Βούρα και Καραγκιολίδη Στην "πρώτη" και ο 19χρονος Αλέξανδρος Δημγκιόκας.

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ για το ρόστερ της ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, μετά τους Βούρα και Καραγκιολίδη στην ΑΕΚ έκλεισε θέση και ο Παναγιώτης Ντούνης.

Ο 16χρονος γκολκίπερ θα είναι ο 3ος τερματοφύλακας ο οποίος θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν έχει στο τσεπάκι του μια θέση και στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Παναγιώτης Ντούνης μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να προαχθεί από το τμήμα Κ16 της Ένωσης στο Κ17 και από εκεί να ανέβει στην πρώτη ομάδα.

Επίσης, το παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ θα δώσει ο 19χρονος Αλέξανδρος Δημγκιόκας, ο οποίος έπεισε στα δοκιμαστικά τον Δέλλα και τους συνεργάτες του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν τη σεζόν που πέρασε στο τμήμα Κ20 της Ένωσης και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, ώστε να εξασφαλίσει μια θέση στα δοκιμαστικά της ομάδας και εν συνεχεία στην πρώτη προπόνηση.

Αγωνίζεται τόσο στη θέση του δεξιού εξτρέμ, όσο και σε αυτή του "κόφτη", ενώ αρκετές ήταν οι φορές στο περσινό πρωτάθλημα υποδομής που βοήθησε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά την ομάδα, ανάλογα με τη θέση που ο Ντανιέλ Μπατίστα τον έβαζε να παίξει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ