ΑΕΚ

Λιβάγια: "Δεν τελειώνει ποτέ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINSSI

Ο Λιβάγια έκανε ανάρτηση στοinstagramμετά το γκολ του στο ντέρμπι της Λεωφόρου, που όμως αφορά όλα τα φετινά του... κατορθώματα με την φανέλα της ΑΕΚ

Ήταν αυτός που "μίλησε" τελευταίος στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Και μόλις λίγη ώρα μετά το γκολ που πέτυχε στη Λεωφόρο, ο Μάρκο Λιβάγια "ανέβασε" στοinstagramτην φωτογραφία με τον πανηγυρισμό του.

"Δεν τελειώνει ποτέ", έγραψε ο Κροάτης φορ. Προφανώς εννοούσε πως δεν τελειώνει ποτέ, αν δεν σκοράρει ο ίδιος. Βλέπετε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λιβάγια "κτύπησε" στο φινάλε ενός κρίσιμου παιχνιδιού. Με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ, είχε ισοφαρίσει στο 90λεπτό σε 2-2.

Με τον Ολυμπιακό και πάλι στο ΟΑΚΑ και πάλι στο τελευταίο λεπτό, είχε δώσει την ασίστ – μισό γκολ στον Μάνταλο, για το 3-2. Και μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, το γκολ του Λιβάγια είχε έρθει νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και είχε κρίνει και το αποτέλεσμα.

Πάντως όπως και να έχει, στη Λεωφόρο ήταν η τρίτη φορά φέτος, που ο Κροάτης "μιλάει" στο φινάλε του παιχνιδιού και δίνει αποτέλεσμα στην ΑΕΚ.

It's never over #aek #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marko Livaja (@livajamarko) στις

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ