ΑΕΚ

Λίνεν σε Κατίδη: "Δείξε διαγωγή, γίνε σπουδαίος"!

Λίνεν σε Κατίδη: "Δείξε διαγωγή, γίνε σπουδαίος"!
INTIME SPORTS

Περίπου 3,5 ώρες διήρκεσε η συνάντηση ανάμεσα στον Λίνεν και τον Κατίδη παρουσία του προέδρου της ΑΕΚ Α. Δημητρέλλου και του ατζέντη Θ. Καρασαββίδη. Να καταλάβει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για την ομάδα, ζήτησε μεταξύ άλλων ο προπονητής από τον ποδοσφαιριστή.

Ο υπερταλαντούχος Γιώργος Κατίδης αποτελεί μία ιδιάζουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή. Είναι αλήθεια ότι αρκετές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει απασχολήσει τις ομάδες που αγωνιζόταν για αντιδραστικές κι εν πολλοίς προβληματικές συμπεριφορές, ωστόσο δεν είναι και το «τέρας» που τεχνηέντως προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν.

Η ξεκάθαρη ποδοσφαιρική τρέλα του σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του αλλά και το γεγονός ότι έχει μάθει να εκφράζει ανοιχτά (και φωναχτά) την άποψή του, δημιουργούν αντιπάθειες και πολλές φορές οδηγούν σε ατυχή επεισόδια. Όπως και αυτό της περασμένης Κυριακής όταν ο Κατίδης αντιμίλησε στον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Πήδουλα.

Λίγοι πάντως στάθηκαν στο γεγονός ότι και ο τελευταίος (και αυτό δεν αμφισβητείται) δεν είχε και την καλύτερη συμπεριφορά απέναντί του. Το «θα με κοιτάζεις στα μάτια όταν σου μιλάω» θυμίζει αντίδραση καραβανά λοχία και ασφαλώς δεν είναι τρόπος για να απευθύνεται κανείς σε έναν ποδοσφαιριστή που, όπως και να το κάνουμε, είναι επαγγελματίας.

«Είσαι στην ΑΕΚ, άρπαξε την ευκαιρία σου»!

Σε μία συζήτηση διάρκειας 3,5 ωρών εξυπακούεται ότι ειπώθηκαν πολλά. Ήταν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συνάμα η τελευταία προειδοποίηση προς τον Κατίδη ότι στο επόμενο πειθαρχικό παράπτωμα οι συνέπειες θα είναι μεγάλες (ως και διακοπή συμβολαίου).

Ωστόσο μεγαλύτερη σημασία είχαν τα λόγια του Έβαλντ Λίνεν ο οποίος έδειξε πόσο πιστεύει στο ταλέντο του 19χρονου μεσοεπιθετικού: «Είσαι στην ΑΕΚ και θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός και υπερήφανος γι αυτό. Έχεις μεγάλες δυνατότητες.

Συγκεντρώσου μόνο στο ποδόσφαιρο και αξιοποίησε το ταλέντο σου. Τώρα είναι η ευκαιρία σου, αν μείνεις στάσιμος, σε 1-2 χρόνια από σήμερα θα πάρεις την κατηφόρα. Έχεις το χάρισμα, γίνε σπουδαίος» είπε μεταξύ (πολλών) άλλων ο τεχνικός της Ένωσης στον νεαρό διεθνή παίκτη.

Το θέμα θα λήξει…

… στη αυριανή προπόνηση. Ο Κατίδης θα ζητήσει συγγνώμη ενώπιον της ομάδας και δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους με την ελπίδα ότι δεν θα προκύψουν άλλα παρατράγουδα. Η πιθανότητα να τιμωρηθεί με πρόστιμο δεν πρέπει να αποκλειστεί αν και μέχρι ώρας δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ