ΑΕΚ

Λάζοβιτς: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ"

Λάζοβιτς: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ"

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς επιβεβαίωσε τη συνάντηση του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο με δηλώσεις του σε Μέσο Ενημέρωσης στο Βελιγραδι.

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς επιβεβαίωσε τη συνάντηση του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο με δηλώσεις του σε Μέσο Ενημέρωσης στο Βελιγραδι (Sport Novosti), τονίζοντας παράλληλα ότι δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ.

"Η αλήθεια είναι ότι κάθισα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, μετά το παιχνίδι με την Βοζντό, σε ένα κεντρικό εστιατόριο της πόλης και εκεί μου μίλησε για τα πλάνα της ΑΕΚ, τις επιθυμίες της και τα σχέδια για την επόμενη σεζόν, τα οποία ταιριάζουν πολύ με τα δικά μου θέλω. Είχαμε παίξει μάλιστα αντίπαλοι στο παρελθόν (σ.σ. Ζενίτ - ΑΕΚ) οπότε ένιωθα κάπως πιο άνετα για να του εκφράσω και τις δικές μου επιθυμίες".

Πόσο κοντά είστε σε μία συμφωνία;

"Δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας, γιατί δεν γνωρίζω για το οικονομικό σκέλος. Ο Λυμπερόπουλος μου παρουσίασε το πλάνο της ομάδας για την δημιουργία της και την φιλοδοξία των ανθρώπων της να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με παράδοση και έχουν αποφασίσει να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Όταν κι αν συμφωνήσουμε θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, αλλά για την ώρα δεν πρέπει να βιαζόμαστε".

Έχεις μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς;

"Όχι, όχι... Μόνο με τον τεχνικό διευθυντή, τον Νίκο Λυμπερόπουλο".

Οι Έλληνες ενδιαφέρονται. Τα δικά σου σχέδια ποια είναι; Το σκέφτεσαι να πας στην ΑΕΚ;

"Αναμφίβολα είναι ένας μεγάλος σύλλογος και δεν μπορώ να πω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Παρ' όλα αυτά η ζωή με έχει διδάξει, ότι το ενδιαφέρον μιας ομάδας από μια πραγματική κατάσταση στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν συμβαδίζει. Δεν έχουν γίνει παρά μόνο κάποια βήματα. Μετά το ραντεβού μου με τον Λυμπερόπουλο δεν επικοινώνησε κανείς από την ΑΕΚ μαζί μου και έχουν περάσει ήδη επτά μέρες. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Μπορώ να μείνω και στην Παρτιζάν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ