ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Υπάρχουν σημάδια που δίνουν ελπίδα"

Κωστένογλου: "Υπάρχουν σημάδια που δίνουν ελπίδα"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, παρά την ήττα, παρουσιάστηκε ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Nίκος Κωστένογλου, στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με την Λοκομοτίβ στάθηκε στην χαμένη χαμένη ευκαιρία του Μπέλεκ, τονίζοντας όμως πως από εδώ και στο εξής δεν θα φτάνει μόνο η καλή εμφάνιση, αλλά χρειάζονται και τα αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά, φάνηκε αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα έρθουν και αυτά.

" Είμαστε στενοχωρημένοι για την ήττα επειδή παίξαμε καλά για δεύτερο σερί ματς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μέσα σε λίγες μέρες η ομάδα ήταν ξανά καλή. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό αν έβαζε το γκολ ο Μπέλεκ. Θεωρώ κομβικό σημείο το 1-0 της Λοκομοτίβ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου γιατί για 20 λεπτά χάσαμε τον έλεγχο. Ο αντίπαλος ήταν καλός".

Αν έχει άποψη για τη φάση του πέναλτι και αν πιστεύει ότι εκεί κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι: " Για τη φάση του πέναλτι δεν ξέρω αν όντως είναι πέναλτι αλλά ξέρω ότι δεν απειλούσαμε σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού. Γενικά, πάντως, η εικόνα μας ήταν καλή στον αγώνα. Είχαμε πλάνο στο γήπεδο, υπήρξαν σημάδια επιθετικής βελτίωσης".

Αν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του: " Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών αλλά σύντομα δε θα μου αρκεί αυτό. Σύντομα θα θέλω και αποτελέσματα".

Για την Λοκομοτίβ: " Η Λοκομοτίβ είναι πολύ ποιοτική ομάδα, σαφώς καλύτερη από την Αντερλεχτ".

Αν οι παίκτες του τήρησαν τις οδηγίες που τους έδωσε: " Είχα ζητήσει από τους παίκτες θάρρος, θράσος και αυτοσυγκέντρωση. Στο πρώτο ημίχρονο τα είχαμε όλα αυτά αλλά θέλουμε δουλειά στην αυτοσυγκέντρωση γιατί τη χάσαμε μετά το 1-0. Υπάρχουν σημάδια, όμως, που δίνουν ελπίδα πλέον".

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: " Μεσολαβεί πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και με προβληματίζει πολύ το πώς θα είναι η εικόνα μας. Θα ψάξουμε για τις κατάλληλες λύσεις ώστε να είμαστε όπως πρέπει. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και στο θάρρος που έχει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ