ΑΕΚ

Κωστένογλου: "Να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος"

Κωστένογλου: "Να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος"
Κωστένογλου INTIME SPORTS

Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου για το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, αλλά έστειλε μήνυμα συσπείρωσης και συγκέντρωσης σε ομιλία του για την συνέχεια. Πρόβλημα με Καράμπελα-Δέλλα. Μετράει αντίστροφα ο Γκούντγιονσεν.

Ο Νίκος Κωστένογλου, όπως και στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην απώλεια της νίκης στις καθυστερήσεις αλλά επειδή η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του πως όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος.

" Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι για την ισοπαλία, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχουμε χρόνο. Πρέπει να πάρουμε μια καλή θέση για τα πλέι οφ και έχουμε τρία δύσκολα ματς. Έμειναν 45 μέρες για να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Θα χρειαστείτε όλοι να παίξετε και πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να βοηθήσετε την ομάδα που σας έχει ανάγκη".

Δύο προβλήματα και ο Έιντουρ

Όσον αφορά την προπόνηση, ο τεχνικός του δικεφάλου αντιμετωπίζει δύο προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα ο Νίκος Καράμπελας από το προηγούμενο Σάββατο, ταλαιπωρείται με οσφυαλγία και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το δεύτερο και γνωστό πρόβλημα, είναι αυτό του Τραϊανού Δέλλα. Ο Κολοσσός έκανε φυσιοθεραπεία και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η επιστροφή του αναμένεται μετά το Πασχα.

Τα ευχάριστα για την ΑΕΚ, έρχονται από τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος έσπασε όλα τα κοντέρ και διέψευσε τις ιατρικές εκτιμήσεις που κάναν λόγω για τέλος της σεζόν. Ο Ισλανδός το Σάββατο πήρε μέρος στο οικογενειακό διπλό και σήμερα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς με όσους δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή. Το σίγουρο είναι πως μέχρι τα πλέι οφ, ο Ice Man θα είναι έτοιμος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ