ΑΕΚ

Ξέρει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ο Σα

Ξέρει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ο Σα

Ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ δήλωσε ο Ορλάντο Σα, ο οποίος μετέφερε τις όποιες εξελίξεις στο τέλος της σεζόν. Τι είπε ο Ματσιέι Κάλιστσουκ, ρεπόρτερ στην πολωνική Sport, μιλώντας στη SportDay.

Ο Ορλάντο Σα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όλα μεταφέρονται για το τέλος της σεζόν. Η SportDay ήρθε σε επαφή με το διεθνή επιθετικό, ο οποίος δεν θέλησε να πει το παραμικρό για το μέλλον του, αλλά ούτε και για επαφές του με την "Ένωση"

"Είναι ένας κλασικός στράικερ, που παίζει κυρίως στην περιοχή και γύρω από το πέναλτι. Είναι ψηλός και δυνατός. Είναι ένας killer. Ωστόσο, παρότι είναι ψηλός, δεν είναι εξίσου καλός και στο κεφάλι. Καλύπτει όμως αυτήν την αδυναμία του με τα υπόλοιπα προσόντα, όπως την εξαιρετική τεχνική και τα ιδανικά τελειώματα", είπε ο Ματσιέι Κάλιστσουκ, ρεπόρτερ στην πολωνική Sport, μιλώντας στη SportDay και συνέχισε:

"Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι κυρίως με τον χαρακτήρα του. Είναι αρκετά οξύθυμος. Χαρακτηριστικό είναι πως το περασμένο φθινόπωρο δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα σε ένα σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο (προερχόταν όμως από πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά δεν ήταν πρώτη επιλογή για τα ματς του Europa League) και εκεί ξεκίνησε να έχει προβλήματα με τον προπονητή του. Όπως όμως και οι συμπαίκτες του, που επίσης δεν είχαν καλές σχέσεις. Ίσως επειδή είναι λίγο εγωιστής".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ