ΑΕΚ

Ξεκούραση και... μπάσκετ για Χιμένεθ και παίκτες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ημέρα ρεπό η σημερινή (13/03) για την ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες να έχουν προγραμματίσει παρουσία στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Με το... σπαθί τους κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το σημερινό (130/3) ρεπό, παρότι ο Μανόλο Χιμένεθ είχε (και τα εξέφρασε) παράπονα για το γεγονός πως το τελικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε διαμορφωθεί πολύ νωρίτερα με βάση τις χαμένες ευκαιρίες.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα ξεκουραστούν και θα χαλαρώσουν μακριά από τα Σπάτα, αλλά και με... μπάσκετ. Πολλοί από τους "κιτρινόμαυρους" έχουν προγραμματίσει να δώσουν το παρών το απόγευμα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της μπασκετικής ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα θα τους ακολουθήσει ακόμα και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε δείξει, από την πρώτη του θητεία, πως αγαπά πολύ το μπάσκετ. Το ίδιο και κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ, που έτσι κι αλλιώς δίνουν συχνά το παρών σε παιχνίδια της μπασκετικής ομάδας. Βεβαίως αυτή τη φορά πρόκειται και για ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Και στο αντίστοιχο ντέρμπι του ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ, είχαν βρεθεί στις εξέδρες πολλοί παίκτες της μπασκετικής ομάδας. Επομένως η σημερινή παρουσία του Χιμένεθ και των ποδοσφαιριστών στο κλειστό του ΟΑΚΑ, είναι και ανταποδοτική.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ