ΑΕΚ

Ξεκίνησε νομικός έλεγχος, πήρε μακέτα γηπέδου ο Βλάχος

Ξεκίνησε νομικός έλεγχος, πήρε μακέτα γηπέδου ο Βλάχος
Βλάχος, επενδυτής, Σπάτα INTIME SPORTS

Η υπόθεση του επενδυτή προχωράει σταθερά, με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Βλάχο να παίρνει στα χέρια του όλα τα έγγραφα για τον νομικό έλεγχο, αλλά και μακέτα του γηπέδου!

Μπορεί οι πληροφορίες γύρω από τον άγνωστο επενδυτή να είναι ελάχιστες ως μηδαμινές, αλλά το θέμα είναι πως η υπόθεση προχωράει και αν μη τι άλλο δείχνει πως σε πρώτο στάδιο δεν είναι λόγια του αέρα.

Ο οικονομικός έλεγχος μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν τις αρχές τις επόμενης βδομάδας, αλλά όσον αφορά τον νομικό έλεγχο, από χθες βρίσκονται στα χέρια του νομικού και εκπροσώπου του επενδυτή, όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Συνάντηση Αδαμίδη-Βλάχου στα Σπάτα

Συγκεκριμένα ο κ. Βλάχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη προκειμένου να πάρει στην κατοχή του όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να ξεκινήσει ο νομικός έλεγχος της ΠΑΕ (μετοχολόγιο, αντίγραφα συμβολαίων παικτών, συμβάσεις της ΠΑΕ).

Το σημαντικότερο, είναι πως ο εκπρόσωπος του επενδυτή, πήρε στα χέρια του και την τελική μακέτα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η συγκεκριμένη εξέλιξη φανερώνει το πόσο σημαντικό είναι το θέμα του γηπέδου για την εξέλιξη ολόκληρου του Deal.

Δεν θα ήταν λάθος εάν λέγαμε πως σε περίπτωση που ο επενδυτής δεν πειστεί πως μπορεί να γίνει γήπεδο, είτε στη Ν. Φιλαδέλφεια, είτε σε κάποιο άλλο μέρος δεν πρόκειται να προχωρήσει η όλη υπόθεση. Για τον ίδιο το γηπεδικό θέμα, είναι ο "θησαυρός" πίσω από την αγορά της ΑΕΚ.

Μέχρι τα Χριστούγεννα τα μαντάτα

Τέλος, η σημαντική είδηση που προέκυψε από την συνάντηση με τον Αδαμίδη, είναι πως μέχρι και τα Χριστούγεννα, θα έχει ξεκαθαρίσει εάν και εφόσον θα μπούμε στην τελική ευθεία της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα μέχρι και τις 25 του μήνα, η πλευρά του επενδυτή θα έχει κάνει γνωστό για το αν θα προχωρήσει ή όχι σε γραπτή πρόταση ή γενικά για το αν θέλει να προχωρήσει την υπόθεση παρακάτω. Αυτό που υποστηρίζουν και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι του επενδυτή, είναι πως και ο ίδιος θέλει να υπάρξουν εξελίξεις νωρίτερα των 5 ημερών.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ