ΑΕΚ

Ξεκινά η "κατασκοπία" της Σεντ Ετιέν

Ξεκινά η "κατασκοπία" της Σεντ Ετιέν

Ο Κετσπάγια θα βρεθεί το Σάββατο (16/7) στη Ελβετία και θα παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το φιλικό της Σεντ Ετιέν με την Λωζάνη.

Μάλλον σε πολύ καλό βγήκε στον Τιμούρ Κετσπάγια η έμπνευση να ταξιδέψει απευθείας από την Βαρσοβία στην Βιέννη και όχι να επιστρέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα.

Βεβαίως η αρχική σκέψη του τεχνικού της ΑΕΚ, ήταν να επισκεφτεί συγγενείς του. Όμως τώρα θα το συνδυάσει και με κατασκοπία της προσεχούς αντιπάλου της Ένωσης στο Europa League.

Ο Κετσπάγια θα βρεθεί αύριο (16/7) στην Ελβετία και θα παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το φιλικό της Σεντ Ετιέν με την Λωζάνη. Και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή (17/7), καθώς υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στα Σπάτα.

Έπεσαν έξω στην πρόβλεψη

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έμαθαν για Σεντ Ετιέν μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα, καθώς η κλήρωση έγινε όσο βρισκόντουσαν εν... πτήσει από την Βαρσοβία. Όλοι άνοιξαν τα κινητά τους αμέσως μόλις το αεροπλάνο "πάτησε" το αεροδιάδρομο του "Ελ. Βενιζέλος".

Και η αλήθεια είναι πως αρχικά υπήρχε ένα μούδιασμα, όταν είδαν το όνομα της Σεντ Ετιέν. Πάντως οι περισσότεροι είχαν προβλέψει την ουκρανική Βόρσκλα Πολτάβα και κάποιοι λίγοι την Αλμάτι του Θέσαρ Άρθο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ