ΑΕΚ

Ξανά στη σκέψη ο Κοροβέσης

Ξανά στη σκέψη ο Κοροβέσης

Οι ατυχίες του Σοϊλέδη και η δυσκολία των Πεταυράκη και Γροντή να παρουσιάσουν όσα περιμένει η ΑΕΚ, επαναφέρει στο τραπέζι το όνομα του αριστερού μπακ-χαφ του ΠΑΣ Γιάννενα.

Μία από τις θέσεις που απασχολούν ήδη την ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι και αυτή του αριστερού μπακ-χαφ. Όπως διαβάσατε χθες σχετικά στο Sport24.gr, οι συνεχείς ατυχίες του Άρη Σοϊλέδη σε συνδυασμό με τον προβληματισμό που δημιουργούν οι εμφανίσεις των Πεταυράκη και Γροντή, έφεραν στη βασική ενδεκάδα των 38χρονο Νίκο Γεωργέα σε μία θέση που ναι μεν έχει παίξει ξανά, όμως δεν είναι και η φυσική του.

Απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, όμως στην επόμενη μεταγραφική σύσκεψη το θέμα θα συζητηθεί ξανά. Και εκεί θα αποφασιστεί αν θα πρέπει να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ-χαφ ή αν η ομάδα θα πορευτεί ως έχει τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Νίκος Κοροβέσης, ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει έντονα την Ένωση το περασμένο καλοκαίρι δίχως όμως το θέμα του να προχωρήσει καθώς εν τέλει προτιμήθηκε ο Σοϊλέδης, θα είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ. Είναι άλλωστε γνωστή από πέρυσι τον Μάιο η επιθυμία του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει υπάρξει ακόμα. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή πάντως γνωρίζει ότι αν η ΑΕΚ αποφασίσει να προχωρήσει για την ενίσχυσή της στη συγκεκριμένη θέση, τότε συζήτηση θα υπάρξει. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από τη στάση που θα κρατήσει η ομάδα στην οποία ανήκει και ποιες οικονομικές απαιτήσεις θα εγείρει για την παραχώρησή του.

Σημειωτέων ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Κοροβέσης επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ ως το καλοκαίρι του 2017. Και σίγουρα η ομάδα των Ιωαννίνων θα «παζαρέψει» καλά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ