ΑΕΚ

Ξανά πρόβλημα ο Τσόσιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενοχλήσεις ξανά στον προσαγωγό αισθάνθηκε ο Ούρος Τσόσιτς και δεν έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης. Έγινε πατέρας ο Αντρέ Σιμόες.

Πριν ακόμα προλάβει να φτάσει καν στο 100% της ετοιμότητας του, μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του, ο Ούρος Τσόσιτς αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα. Ο Σέρβος στόπερ αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Πλέον, μένει να διαπιστωθεί αν και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τσόσιτς, ο οποίος απουσιάζει από την αγωνιστική δράση, εδώ και σχεδόν τρεις μήνες. Έτσι κι αλλιώς πάντως, ο Σέρβος στόπερ δεν υπολογιζόταν ούτε για την ρεβάνς με τη Ντιναμό, αλλά ούτε καν για το ματς της Δευτέρας (26/2) με τον Ατρόμητο.

ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΣΙΜΟΕΣ

Στο μεταξύ καθυστερημένος έφτασε στα Σπάτα ο Αντρέ Σιμόες και ουσιαστικά δεν πρόλαβε την προπόνηση και δούλεψε μόνος του. Όμως είχε ενημερώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ήταν για καλό σκοπό. Ο Πορτογάλος μέσος βρέθηκε νωρίτερα στο μαιευτήριο, καθώς έγινε πατέρας. Και φυσικά μόλις έφτασε στα Σπάτα δέχθηκε τις ευχές τόσο από τον Χιμένεθ, όσο και από τους συμπαίκτες του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ