ΑΕΚ

Κρισλάν: "Όλα στο χέρι του μάνατζέρ μου"

Κρισλάν: "Όλα στο χέρι του μάνατζέρ μου"

Ο μετεγγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Κρισλάν, μίλησε για τη συνέχεια της καριέρας του, τονίζοντας ότι έχει αφήσει τα πάντα στο χέρι του μάνατζέρ του. Ατομικό ο Ανάκογλου στην προπόνηση.

Ο μετεγγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Κρισλάν, μίλησε για τη συνέχεια της καριέρας του, τονίζοντας ότι έχει αφήσει τα πάντα στο χέρι του μάνατζέρ του.

" Θα ήταν ένα όνειρο να παίξω με παίκτες όπως ο Ρομπίνιο τους οποίους θαυμάζω. Θαυμάζω την Σάντος και όλες τις μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας όπως η Παλμέιρας και η Κορίνθιανς και η Σαο Πάολο. Όμως όλα τα έχω αφήσει στα χέρια του μάνατζερ μου. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα", τόνισε αρχικά στο ραδιόφωνο ESPN.

Αναφερόμενος και στο παρατσούκλι του "Νεϊμάρ του Πιάουι", απάντησε: " Με τιμά αλλά θέλω να κάνω το δικό μου όνομα".

Ατομικό ο Ανάκογλου

Εξάλλου, κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, με τον τεχνικό της Ένωσης να μετρά και σήμερα μία απουσία αυτή του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μετά τη χθεσινή... επίσκεψη του στο Ιατρικό Αθηνών, επέστρεψε στα Σπάτα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στη συνέχεια έκανε θεραπεία.

Κατά τα άλλα, όλοι οι παίκτες της Ένωσης, εκτός των γνωστών απουσιών του Μάνταλου και Μπρέσεβιτς, προπονήθηκαν κανονικά.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ