ΑΕΚ

Κρισάντους: "Μεγάλο κίνητρο ο αγώνας με τον Ολυμπιακό"

Κρισάντους: "Μεγάλο κίνητρο ο αγώνας με τον Ολυμπιακό"

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους έδωσε την πρώτη του συνέντευξη on camera στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και μίλησε για την έως τώρα καριέρα του, αλλά και για το τι θέλει να πετύχει με την ομάδα (VIDEO).

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της ΑΕΚ, Μακόλεϊ Κρισάντους, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και μίλησε για την έως τώρα καριέρα του, αλλά και για το τι θέλει να πετύχει με τη νέα του ομάδα.

Το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή:

-Νιώθω ευπρόσδεκτος στην ομάδα και όλοι με βοηθούν να προσαρμοστώ όσο γίνεται πιο γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό να σε βοηθούν όλοι, ώστε να γίνεις όσο γίνεται πιο γρήγορα μέλος της ομάδας.

-Όλοι είναι φίλοι μου μέσα στην ομάδα. Με όλους προσπαθώ να επικοινωνώ. Είμαστε μια ομάδα. Είμαστε σαν οικογένεια. Και σε μια οικογένεια δεν ξεχωρίζεις ποιος είναι καλός και ποιος όχι. Γι’ αυτό προσπαθώ να έχω επαφή με όλους.

-Προς το παρόν δεν ξέρω να κινηθώ μέσα στην Αθήνα. Μένω σε ξενοδοχείο αλλά προσπαθώ να βρω ένα διαμέρισμα. Κατά προτίμηση κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

-Πάντα είμαι έτοιμος. Χρειάζομαι βέβαια λίγη δουλειά ακόμα στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Προς το παρόν πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω όπως μου ζητάει ο προπονητής. Όλα εξαρτώνται από αυτόν.

-Πριν έρθω στην ΑΕΚ, είχα να παίξω ένα μήνα (με τη Σίβασπορ) διότι το πρωτάθλημα στην Τουρκία είχε διακοπή. Ακολούθησαν δέκα μέρες με την οικογένεια και μετά ήρθα εδώ.

-Η οικογένειά μου ζει στη Νιγηρία. Έχω έναν αδερφό, δύο αδερφές, τρεις ανηψιούς και δύο ανηψιές. Μεγάλη οικογένεια. Αλλά από τον αρσενικό πληθυσμό, ποδόσφαιρο παίζω μόνο εγώ.

-Ναι, σίγουρα μου λείπει να πετύχω ένα γκολ. Αλλά ξέρω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει το πρώτο. Κι όταν έρθει το πρώτο, θα έρθουν κι άλλα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Αλλά προς το παρόν προέχει να συνεχίσω την προσπάθεια και μακάρι να πάνε όλα καλά.

-Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο. Αυτό λοιπόν που με ενδιαφέρει πρώτα, είναι να νικήσουμε. Η προσωπική μου επιτυχία έρχεται μετά.

-Το καλό μου πόδι είναι το δεξί. Αλλά σκοράρω με κάθε μέρος του σώματός μου. Το πιο σημαντικό είναι να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά όταν η μπάλα έρθει στο δεξί μου πόδι, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.

-Κάθε χώρα από την οποία πέρασα, μού πρόσφερε εμπειρίες. Ακόμα και η Τουρκία, όπου πέρασα δύσκολες στιγμές. Έπρεπε να δω πώς θα αντιμετώπιζα τα προβλήματα που μου παρουσιάστηκαν και αυτό με έκανε πιο δυνατό και να προσπαθώ ακόμα πιο σκληρά. Στην Τουρκία ήταν πολύ δύσκολα. Ένιωθα μόνος μου. Η γλώσσα ήταν δύσκολη και δεν επικοινωνούσα τόσο καλά με τους συμπαίκτες μου.

-Το όνειρό μου αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ να φτάσει πετύχει τον στόχο της. Αυτό που είναι σημαντικό για μένα, είναι σημαντικό και για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το όνειρό μου. Είναι δύσκολο να μιλήσω για το μέλλον. Ζω στο παρόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ