ΑΕΚ

Κοροβέσης in, τέσσερις out

Κοροβέσης in, τέσσερις out

Ο Νίκος Κοροβέσης αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ, που μετά την σύσκεψη των Δέλλα, Λυμπερόπουλου και Μπάγεβιτς την Δευτέρα (2/6), "αποχαιρέτησε" 4 παίκτες.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος, Νίκος Κοροβέσης, περίμενε την στιγμή που οι άνθρωποι της Ένωσης, θα του χτυπούσαν την πόρτα, προκειμένου να είναι αυτός το νέο αριστερό μπακ της Ένωσης.

Ο δρόμος πλέον άνοιξε γι’ αυτόν και (μετά την αποχώρηση του Τάσου Τσουμάγκα), ο πρώην ποδοσφαιριστής του "Άγιαξ της Ηπείρου", για τον οποίον έχει εισηγηθεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι έτοιμος να αποτελέσει την επόμενη κιτρινόμαυρη μεταγραφή.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης βλέπει στο πρόσωπο του έναν εκκολαπτόμενο Μιχάλη Κασάπη, όπως άλλωστε σε εκείνο του Μπακάκη διέκρινε πολλά από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν ως ποδοσφαιριστή τον νυν βοηθό του Τραϊανού Δέλλα, Βασίλη Μπορμπόκη.

Η μεταγραφή αυτή αναμένεται να "κλειδώσει" τα επόμενα εικοσιτετράωρα με επίσημη ανακοίνωση από την ΑΕΚ.

Παρελθόν ο Τσουμάγκας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός μπακ της Ένωσης δεν θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν. Η απόφαση αυτή πάρθηκε στη σημερινή σύσκεψη κορυφής μεταξύ των Λυμπερόπουλου, Δέλλα και Μπάγεβιτς.

Στη συνάντηση αυτή πάρθηκαν ορισμένες αποφάσεις καιν ήδη ειδοποιήθηκαν μερικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ο πρώτος λοιπόν ήταν ο Τάσος Τσουμάγκας ο οποίος έμαθε από τα στόματα των ανθρώπων της ΑΕΚ, ότι δεν υπολογίζεται και θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος και ο Δημγκιόκας

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός στη μέση της σεζόν στον Περαμαϊκό, με τον οποίο πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, ωστόσο όπως φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό και τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για το λόγο αυτόν ενημερώθηκε από το Νίκο Λυμπερόπουλο ότι η ΑΕΚ δεν θα τον χρειαστεί την επόμενη σεζόν και είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

"Αντίο" και σε Πόποβιτς - Μούργκα

Ο Ζντράβκο Πόποβιτς είναι ένας ακόμη από τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ την επόμενη χρονιά.

Ο Κροάτης ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας για αυτή την εξέλιξη, καθώς η χρονιά του στην ΑΕΚ κρίνεται άκρως απογοητευτική. Το προπονητικό τιμ της Ένωσης μάλιστα είχε αποφασίσει εδώ και καιρό, ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν θα έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα την χρονιά που έρχεται και γι’ αυτόν το λόγο κρίθηκε ότι πρέπει να αποχωρήσει μιας και καλύπτει και θέση ξένου.

Την ίδια τύχη μάλιστα θα έχει και ο Έντιν Μούργκα, καθώς και ο ίδιος ενημερώθηκε για την απόφαση της ΑΕΚ να μην συνεχίσει στην ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ