ΑΕΚ

Κοροβέση "αλά Μάνταλο" θέλει η ΑΕΚ

Κοροβέση "αλά Μάνταλο" θέλει η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται για «αλά-Μάνταλο» κόλπο με την περίπτωση του 22χρονου άσου των Ιωαννίνων Νίκου Κοροβέση, ο οποίος έκανε σούπερ σεζόν με 31 ματς και 7 γκολ. Αρέσει εξίσου και ο στόπερ Κολοβέτσιος!

Η κατάσταση άλλαξε, το παρελθόν πλέον διαγράφηκε και το παρόν του Δικεφάλου βαδίζει στα χνάρια της πραγματικής ΑΕΚ, της πρωταγωνίστριας ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε αυτό στοχεύει, να οικοδομήσει μια μεγάλη ομάδα η οποία θα βασίζεται σε ταλαντούχους Έλληνες και για αυτό, πέραν της φετινής χρονιάς (λόγω Γ'), προχωράει σε κινήσεις τύπου Μάνταλου ο οποίος από του χρόνου θα αποτελέσει βασικό μέλος της ομάδας.

Όπως φαίνεται αυτή δεν θα είναι η μοναδική κίνηση για το μέλλον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο μυαλό του ισχυρού άνδρα βρίσκεται ο χαφ-εξτρέμ (αλλά και μπακ-χαφ) του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Κοροβέσης.

Φυσικά, εννοείται ότι ο παίκτης έχει περάσει από το μικροσκόπιο του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Ντούσαν Μπάγεβιτς (όπως αρκετοί ακόμα Έλληνες ποδοσφαιριστές) και εξυπακούεται ότι τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του "Τίγρη" αφού έχει το ΟΚ από τους πλέον υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ