ΑΕΚ

Κοντά στην Πονφεραντίνα ο Κρισάντους

Κοντά στην Πονφεραντίνα ο Κρισάντους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ για να επιστρέψει στην Ισπανία, για λογαριασμό της Πονφεραντίνα.

Μπορεί όλοι στην ΑΕΚ να έχουν επικεντρωθεί στις μεταγραφικές αφίξεις - Σουκουλίνι και Πέκχαρτ αναμένονται στην Αθήνα την Κυριακή το βράδυ - αλλά όπως σωστά υπενθύμισε και ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Βέροια, θα υπάρξουν κι αποχωρήσεις.

Μια από αυτές είναι του 25χρονου Νιγηριανού επιθετικού, Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο "Μάκης" τη Δευτέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, θα αποχαιρετίσει την Ένωση για να επιστρέψει στην Ισπανία, εκεί όπου στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Λας Πάλμας.

Η Πονφεραντίνα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός του. Η ομάδα που εδρεύει στην πόλη Πονφεράντα της Ισπανίας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Seguna - δεύτερη τη τάξει κατηγορία - και είναι στην 16η θέση.

Ουσιαστικά, παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό καθώς είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την πρώτη σε θέση υποβιβασμού Αλμερία κι αυτή την ώρα είναι ισόπαλη εντός έδρας 0-0 με τη Μαγιόρκα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ