ΑΕΚ

Κολοβέτσιος: "Ευκαιρία για κάτι παραπάνω στο Κύπελλο"

Κολοβέτσιος: "Ευκαιρία για κάτι παραπάνω στο Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος επέστρεψε στη δράση έπειτα από καιρό, αφού αγωνίστηκε στο ματς με τον Αχαρναϊκό. Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 και τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος επέστρεψε στη δράση έπειτα από καιρό, προσφέροντας μια ακόμη λύση στον Τραϊανό Δέλλα. Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στο Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην φετινή σεζόν, στη νίκη επί του Αχαρναϊκού και στο ποιες ομάδες ξεχωρίζει σε Football League και Super League.

Αναλυτικά, μίλησε για:

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: "Αισθανόμουν πολύ καλά. Στόχος μου ήταν να μπω και να βρω ρυθμό. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά και με βοήθησε και η ομάδα. Σιγά - σιγά βρίσκω τον παλιό μου εαυτό".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Έβλεπα τα παιδιά ότι δεν φοβήθηκαν καμία στιγμή. Ίσα ίσα περίμεναν το ματς πως και πως. Είχαν μαχητικότητα και συγκέντρωση. Μην είμαστε και αχάριστοι, καλό είναι και αυτό το αποτέλεσμα".

Για τους παίκτες που κάλυψαν το κενό του στο κέντρο της άμυνας: "Τα παιδιά είχανσταθερή απόδοση τόσο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια".

Για την φετινή σεζόν της ΑΕΚ: "Κάνουμε υπομονή ένα χρόνο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, και ξέρουμε ότι ο βασικός μας στόχος είναι να βγούμε πρώτοι και να ανεβούμε κατηγορία. Στο Κύπελλο έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε κάτι παραπάνω".

Για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό: "Έχουμε δείξει ότι σε δύσκολες καταστάσεις ανταποκρινόμαστε. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα τεστ για να δούμε σε τι βαθμό συγκέντρωσης είμαστε μετά από μία τέτοια επιτυχία".

Για το πώς περνάει η φετινή σεζόν: "Αυτές οι εβδομάδες περνούν ευχάριστα. Οι νίκες τις κάνουν και περνούν ευχάριστα. Όλοι έχουμε περάσει στο dna μας το στοιχείο του πρωταθλητισμού. Ξέρουμε που έχουμε έρθει και τι πρέπει να κάνουμε".

Για το ποιες ομάδες ξεχωρίζει στην Football League: "Η Παναχαϊκή δείχνει ένα σταθερό πρόσωπο. Ο Απόλλων που έχει ενισχυθεί σημαντικά και από τον βορρά ο Ηρακλής που χτίζει μία σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους και είναι δυνατός".

Για την εξέλιξη στην Super League: "Εκεί που ήταν ανταγωνιστική και με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί τον τίτλο, εκείνος κατέρρευσε. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση και πιστεύω είναι ένα στοίχημα για όποιον θέλει να κάνει πρωταθλητισμό".

Για το αν το κυριακάτικο ντέρμπι είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα: "Ασφαλώς, ο Παναθηναϊκός αν θέλει να κάνει κάτι για να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσει την Κυριακή".

Για το αν δίνουν σημασία στην μεταγραφολογία: "Δε νομίζω ότι κοιτάμε ποια παιδιά θα έρθουν, αλλά να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στην ΑΕΚ. Είναι λάθος να μπούμε στο τρυπάκι ποιος θα έρθει και ποιος δεν θα έρθει".

Για τις οδηγίες που τους δίνει ο Τραϊανός Δέλλας και το πώς προσέγγισε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Ξέρω ότι ο κόουτς δίνει τις κατάλληλες οδηγίες για να μπεις στον αγωνιστικό χώρο και να ξέρεις τι ζητάς. Φάνηκε από την συνοχή και την συγκέντρωση που είχαμε. Μέχρι τώρα οι επιτυχίες μας οφείλονται στον κόουτς. Μεγάλο ρόλο παίζει και πως σου μεταδίδει το dna του ο προπονητής".

Για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό: "Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών και θα είναι μεγάλη βοήθεια η στήριξη τους".

Για το ποιος θα πάρει το Champions League: "Από μικρός υποστήριζα Γιουβέντους. Την Ρεάλ βλέπω να παίρνει το τρόπαιο, γιατί είναι ένα βαθμό πιο πάνω από τις άλλες ομάδες και πιο ολοκληρωμένη. Μου αρέσει ο τρόπος του ιταλικού ποδοσφαίρου και πως προσεγγίζουν το στυλ στη άμυνα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ