ΑΕΚ

Κλειστά χαρτιά από Μοράις στην προπόνηση της ΑΕΚ

Κλειστά χαρτιά από Μοράις στην προπόνηση της ΑΕΚ
Αλμέιδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μοράις δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας για το ματς του Σαββάτου (7/1) στην Τρίπολη ούτε στη προπόνηση της Παρασκευής (6/1). Απών ο Ντίας λόγω ίωσης

Στο ματς με τον Παναιτωλικό η ΑΕΚ δεν κέρδισε, ο Ζοζέ Μοράις παραδέχθηκε πως το 4-3-3 ίσως και να μην λειτουργεί καλά, επομένως όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα γίνουν αλλαγές στο ματς του Σαββάτου (7/1) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ωστόσο αυτές οι αλλαγές είναι μάλλον γρίφος. Στη προπόνηση της Παρασκευής (6/1) τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι, ο Μοράις δεν έκανε δοκιμή σε δίτερμα.

Άλλωστε με δεδομένο πως το αμέσως προηγούμενο ματς ήταν μόλις την Τετάρτη, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε περιθώρια να ανεβάσει στροφές στην δουλειά που έκανε στα Σπάτα.

Κάποιες ασκήσεις κατοχής και ποδοβόλεϊ είχε το πρόγραμμα. Πάντως ο Μοράις δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του με τον Αλμέιδα, τον Χριστοδουλόπουλο και τον Βράνιες, να φλερτάρουν με το αρχικό σχήμα.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Μανουέλ Ντίας που υποφέρει από ίωση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Οι υπόλοιποι "κιτρινόμαυροι" γευμάτισαν στο ξενοδοχείο μετά την δουλειά στα Σπάτα και στη συνέχεια πήραν τον δρόμο για την Τρίπολη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ