ΑΕΚ

"Κλείνει" Μούλντερ

"Κλείνει" Μούλντερ

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ολλανδού γκολκίπερ Έρβιν Μούλντερ βρίσκεται η ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα τα επίπεδα και η ανακοίνωση της μεταγραφής του να είναι θέμα χρόνου. (videos)

Με γρήγορες και μεθοδικές κινήσεις η Ένωση φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ενίσχυση της στον άσο, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Έρβιν Μούλντερ θα είναι ο εκλεκτός που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη τη νέα σεζόν.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας είχε επαφές με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος του παρουσίασε το πλάνο της ΑΕΚ, με τον ποδοσφαιριστή να μένει εντυπωσιασμένος από αυτά που άκουσε.

Μάλιστα, παρά τη διαφορά που υπήρξε στο οικονομικό, οι δύο πλευρές βρήκαν στη "χρυσή" τομή και το μόνο που απομένει είναι το ταξίδι του Μούλντερ στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Ολλανδός ύψους 1,93, αγωνίζεται από τα 15 στη Φέγενορντ, με μία χρονιά διάλειμμα όταν δόθηκε δανεικός. Ήταν βασικός μέχρι την περασμένη χρονιά, έχοντας 193 συμμετοχές, ωστόσο η άφιξη του Φερμέερ τον άφησε στον πάγκο, παίζοντας μόλις σε 7 ματς.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ