ΑΕΚ

Κλείνει αμυντικό χαφ μέχρι τις αρχές της εβδομάδας

Κλείνει αμυντικό χαφ μέχρι τις αρχές της εβδομάδας
INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κλείσουν άμεσα το κενό του αμυντικού χαφ, μετά τον τραυματισμό του Μιγκέλ Κορδέρο και θέλουν μέχρι τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας να έχουν ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ξεκουράζονται λόγω της χριστουγεννιάτικης άδειας που τους δόθηκε, ωστόσο προπονητές και υπεύθυνοι βρίσκονται υπ’ ατμόν για να καλύψουν το κενό στην άμυνα, που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Ισπανού.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν άμεση προτεραιότητα τους την ενίσχυση της ομάδας με ένα αμυντικό χαφ, το οποίο μάλιστα θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές της εβδομάδας, έτσι ώστε να μπορέσει να μπει στο κλίμα της ΑΕΚ και να είναι έτοιμο για το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

Στην Ένωση έχουν στοχεύσει σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, με τον οποίο μάλιστα οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί γρήγορα. Μάλιστα, πρόκειται για παίκτη, ο οποίος θα αποκτηθεί για να αποτελέσει και μέλος της ομάδας την ερχόμενη σεζόν στη Super League.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ