ΑΕΚ

"Κλειδωμένος" ο σχηματισμός στην ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε το πρώτο κανονικό διπλό στην Πολωνία και έδειξε τις πρώτες του αγωνιστικές σκέψεις.

Στην προπόνηση της Τρίτης (03/07) που ήταν η πρώτη απογευματινή της ΑΕΚ στο Κίελτσε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε μόνο άσκηση τακτικής, αλλά με δυο ομάδες που είχαν πλήρη σύνθεση. Σήμερα (04/07) το απόγευμα, ο τεχνικός της Ένωσης άφησε τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν το πρώτο τους κανονικό δίτερμα, στην προετοιμασία στην Πολωνία.

Πάλι με ομάδες με πλήρη σύνθεση. Και το πρώτο που φάνηκε από τις επιλογές, είναι πως έστω και αν ακόμα είναι νωρίς, ο Ουζουνίδης έχει καταλήξει στο 4-4-1-1, ως βασικό σχηματισμός της νέας ΑΕΚ. Ενδεχομένως με κάποιες παραλλαγές στην επίθεση. Άλλωστε και στο σημερινό δίτερμα, όπως και στην χθεσινή άσκηση τακτικής, στην μια ομάδα οι δυο επιθετικοί έπαιζαν πιο κοντά μεταξύ τους και στην άλλη ήταν ο φορ στην κορυφή και είχε έναν παίκτη πίσω του πιο ελεύθερο.

Επίσης φαίνεται πως στο μυαλό του Ουζουνίδη, αρχίζουν σε πρώτη φάση να μονιμοποιούνται κάποιες αγωνιστικές σκέψεις. Άλλωστε οι συνθέσεις των ομάδων, ήταν ίδιες με την άσκηση τακτικής της χθεσινής προπόνησης. Στην "κίτρινη" ομάδα έπαιζαν οι Λόπες και Γκάλο στα δυο άκρα της άμυνας και Τσόσιτς με Οικονόμου στα στόπερ. Γιαννούτσος και Σιμόες στα αμυντικά χαφ, Μάνταλος στο αριστερό άκρο της επίθεσης και Γιούσης δεξιά και ο Λιβάγια μαζί με τον Κλωναρίδη στην επίθεση.

Στη "μαύρη" ομάδα ήταν ο Λαμπρόπουλος με τον Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας και ο Μπακάκης με τον Χούλτ στα δυο άκρα. Ο Γαλανόπουλος με τον Μοράν ήταν τα δυο αμυντικά χαφ, ο Αϊντάρεβιτς έπαιζε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Αλμπάνης στην αντίστοιχη θέση δεξιά. Ενώ στην κορυφή ήταν ο Γιακουμάκης με τον Μπακασέτα σε ρόλο ελεύθερο.

Το διπλό ήταν ελεύθερο, καθώς ο Ουζουνίδης δεν σταμάτησε ούτε μια φορά φάσεις και έδινε οδηγίες όσο παιζόταν το ματς. Και έληξε χωρίς γκολ. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ΑΕΚ κράτησε τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, τον Λαμπρόπουλο, τον Τσιγκρίνσκι, τον Οικονόμου και τον Τσόσιτς και τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν στο γήπεδο. Ενώ αύριο (5/7) το πρόγραμμα επιστρέφει σε διπλή προπόνηση. Πρωί και απόγευμα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στα Σπάτα για πάντα η ΑΕΚ
Λόπες: "Η διαφορά του Ουζουνίδη με τον Χιμένεθ"
Ουζουνίδη στοιχήματα
Οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας της ΑΕΚ στη Nova!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ