ΑΕΚ

Στα Σπάτα για πάντα η ΑΕΚ

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ολοκλήρωσε την αγορά του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και το δωρίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Στον εδώ και καιρό γνωστό πλειστηριασμό των εγκαταστάσεων των Σπάτων που έγινε σήμερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν που το αγόρασε και πλέον με δική του δωρεά, στην ουσία το προπονητικό κέντρο των Σπάτων ανήκει πλέον στην ΑΕΚ.

Μία ακόμα κίνηση εξασφάλισης ενός καλύτερου μέλλοντος για την ομάδα, η οποία απομακρύνει και τα σύννεφα της ανασφάλειας που επιχείρησαν να δημιουργήσουν κύκλοι και δημοσιεύματα παντελώς ανυπόστατα.

Η ΑΕΚ θα έχει σύντομα την δική της ποδοσφαιρική έδρα, ενώ τα έργα στο προπονητικό Κέντρο των Σπάτων θα συνεχιστούν ώστε να αποκτήσει ακόμα περισσότερες ανέσεις.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr στην ΑΕΚ προχωρούν και για την υλοποίηση επιπλέον σημαντικών σχεδίων, τα οποία θα βοηθήσουν όλες τις ομάδες (συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Ακαδημιών) να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους σε συνθήκες απόλυτης ηρεμίας, ασφάλειας και σύγχρονων παροχών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσαρμογή του χώρου για την κατασκευή επιπλέον δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων, ενώ έχει παραδοθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη το σχέδιο ανέγερσης σύγχρονου ξενώνα εντός του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, όπου θα στεγάζονται παιδιά των Ακαδημιών, ενώ δεν αποκλείεται μελλοντικά να φιλοξενείται και η πρώτη ομάδα πριν από τους εντός έδρας αγώνες της, όπως επί χρόνια έκανε ο Παναθηναϊκός στην Παιανία.

Με πρωτοβουλία του Μελισσανίδη έχουν ήδη αγοραστεί επιπλέον της σημερινής έκτασης ακόμα 70 στρέμματα για την επέκταση των γηπέδων αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια που έχει ο ίδιος για την πλήρη αναμόρφωση του προπονητικού κέντρου.

To Μundial έρχεται στο mail σου! Κάνε εγγραφή στο newsletter του SPORT 24 για να μαθαίνεις καθημερινά ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα της Ρωσίας!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ