ΑΕΚ

Κινητικότητα για φορ στην ΑΕΚ

Κινητικότητα για φορ στην ΑΕΚ
Πογέτ INTIME SPORTS

Επιθετικός που αρέσει στον Πογέτ και ο οποίος μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιανουάριο βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί με μυστικότητα και γρήγορες κινήσεις να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος απόκτησής του.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες σε μεταγραφικό επίπεδο, η οποία θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες. Δεν περιμένουμε να τελεσιδικήσει πολύ άμεσα, δηλαδή σήμερα ή αύριο, όμως θα γίνει προσπάθεια, ώστε η ΑΕΚ να τελειώσει το θέμα γρήγορα, εφόσον μπορεί να το κάνει ασφαλώς.

Αφορά επιθετικό που έχει εντοπιστεί, χαίρει της εκτίμησης του Πογέτ, ενδεχομένως να πρόκειται και για προσωπική εισήγησή του. Το όνομά του δεν έχει ακουστεί, υπάρχει επιθυμία να μη μαθευτεί και γίνεται προσπάθεια ώστε η ΑΕΚ να προλάβει άλλους μνηστήρες και κάνει έγκαιρα την κίνησή της, όπως έπραξε με τους Σιμόες και Γιόχανσον.

Φαίνεται ότι η ανάγκη για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής έχει εντοπιστεί και από τον Ουρουγουανό και οδηγεί σε ειλημμένη πλέον απόφαση απόκτησης ενός φορ περιοχής.

Δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προς αυτή την κατεύθυνση, ούτε επίσης η incognito άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, όπως συνέβη με τον Γιόχανσον, αρκετό καιρό πριν γίνει γνωστό ότι είχε έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ