ΑΕΚ

Κινδυνεύει να χάσει τον τελικό ο Μπαρμπόζα

Κινδυνεύει να χάσει τον τελικό ο Μπαρμπόζα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα αποβλήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και εφόσον ο τελικός του Κυπέλλου διεξαχθεί στις 17 Μαΐου κινδυνεύει να μην αγωνιστεί, αν τιμωρηθεί με ποινή 2 ή περισσότερων αγωνιστικών.

Με το σφύριγμα της λήξης στην Τούμπα, στην αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των play-offs, ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι Μπαρμπόζα και Κάτσε να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα.

Για τον Πορτογάλο εξτρέμ αυτομάτως έχει σημάνει κίνδυνος σχετικά με την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και αυτό διότι εφόσον το παιχνίδι οριστεί για τις 17 Μαΐου και ο Μπαρμπόζα τιμωρηθεί με ποινή 2 ή περισσότερων αγωνιστικών, τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό.

Οι κίτρινες κάρτες από παιχνίδια πρωταθλήματος δεν μεταφέρονται στην διοργάνωση του Κυπέλλου, το αντίθετο ισχύει με τις κόκκινες. Επομένως, αν ο τελικός οριστεί για τις 17 του μήνα, είναι πιθανό ο Μπαρμπόζα να μην είναι στην διάθεση του Στέλιου Μανωλά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ