ΑΕΚ

Κι όμως, θέλει επιθετικό!

Κι όμως, θέλει επιθετικό!
INTIME SPORTS

Ο Μπρέτσεβιτς έχει βρει ρυθμό, ο Αραβίδης σκοράρει ακατάπαυστα, η ΑΕΚ δεν δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ. Ωστόσο υπάρχει και μία άλλη εξήγηση για τους λόγους που η Ένωση πρέπει να επιμείνει στην προσθήκη ενός ακόμη φορ!

Ίσως κάποιος να το αντιμετωπίσει ως συγκυριακό γεγονός, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα που ξέσπασε ο «πανικός» για την ανάγκη της ΑΕΚ να αποκτήσει επιθετικό περισσότερο αποτελεσματικό από αυτούς που ήδη διαθέτει, οι υπάρχοντες όπλισαν και άρχισαν να... πυροβολούν τις δικές τους απαντήσεις.

Ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς πρόλαβε σε έξι συμμετοχές να σημειώσει οκτώ τέρματα, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης κατάφερε να σημειώσει άλλα έξι από τότε που άλλαξε ο χρόνος και μπήκαμε στο 2015! Παράλληλα δίχτυα βρίσκουν ο Μάνταλος, οι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας (Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος μετρούν ήδη από δύο), ο Πλατέλλας, ο Ντακόλ και ο Ντούνης, ενώ η επιστροφή του Μπαρμπόζα αναμένεται να συμβάλει ακόμα περισσότερο στη βελτίωση της επιθετικής παραγωγής.

Συμπερασματικά λοιπόν, ακόμα κι αν αποδεχθούμε ότι η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής θα βοηθήσει ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει καλύτερες πιθανότητες για να προχωρήσει στο κύπελλο Ελλάδας (αρκεί βέβαια να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κέρκυρας την ερχόμενη Πέμπτη), πρόβλημα στο γκολ δεν προκύπτει. Ωστόσο και μόνο η διαπιστωμένη προσπάθεια να αποκτήσει επιθετικό έχει συμβάλει στο να πάρουν φωτιά εκείνοι που ένιωσαν την απειλή!

Ακόμα και στην ιδέα του ανταγωνισμού, ο Μπρέτσεβιτς ανέβηκε κατακόρυφα (το παραδέχθηκε άλλωστε σε δηλώσεις του) και ο Αραβίδης πείσμωσε τόσο που θύμισε όλους τους λόγους για τους οποίους η ΑΕΚ τον απέκτησε αλλά και ο ίδιος είχε αναγνωριστεί ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Η ΑΕΚ θέλει ακόμα έναν φορ! Τόσο για να αποκτήσει πληρότητα όσο και για να διατηρήσει τους υπόλοιπους σε εγρήγορση. Σε ένα υγιές σύνολο, σε μία ομάδα που δουλεύει χωρίς προβλήματα και εσωστρέφεια, κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να βρει το ρόλο του και να είναι πολύτιμος. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ακόμα ένας επιθετικός δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα, τουναντίον θα βοηθούσε στην ισχυροποίηση του συνόλου. Αρκεί βέβαια είναι ένα πραγματικά ικανός και όχι να πρόκειται για επιλογή που θα παραπέμπει σε ημίμετρο...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ