ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Αυτή θα είναι η ταυτότητά μας"

Κετσπάγια: "Αυτή θα είναι η ταυτότητά μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, ζήτησε από τους παίκτες του να κυνηγούν τη νίκη, ακόμα και στην προπόνηση. Προχωρά η υπόθεση του Μπελκαρουί.

Με εξαίρεση το δίτερμα που έγινε στην προπόνηση της περασμένης Κυριακής (10/7), στο οποίο ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν ήθελε οι παίκτες του να καταπονηθούν, κανένα απ’ όλα τα υπόλοιπα δεν τα έχει αφήσει να λήξουν ισόπαλα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ σ’ όλα τα διπλά θέλει να βγαίνει νικητής. Και όταν οι παίκτες του σκοράρουν στο τέλος, εκείνος τους μοιράζει πάντα μπράβο. Όχι τυχαία. Αυτή είναι η ταυτότητα που θέλει ο Κετσπάγια να έχει η νέα ΑΕΚ. Να κυνηγά τις νίκες μέχρι τέλους, ακόμα και στην προπόνηση. Αυτό μετέφερε στους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός της ΑΕΚ, στην ομιλία που έκανε χθες (11/7) πριν από το δείπνο και παραμονή του σημερινού (12/7 – 18.00 ώρα Ελλάδας) με την Βίγκρι.

«Είναι σημαντικό που κερδίζουμε ακόμα και στα φιλικά. Αυτό δείχνει ότι πάμε να αποκτήσουμε ταυτότητα και αυτό είναι που θέλω και γι αυτό δουλεύουμε. Πρέπει να έχουμε ταυτότητα νικητή. Θέλω να σας βλέπω να κυνηγάτε τη νίκη ακόμα και στις προπονήσεις ακόμα και στα διπλά.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Τώρα που είναι η προετοιμασία πρέπει να τα δίνετε όλα. Τώρα είναι η ευκαιρία σας, τώρα κτίζουμε και την φυσική μας κατάσταση και πρέπει να κουραστούμε. Είναι δύσκολο, το ξέρω, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα στην δουλειά που κάνουμε» ήταν τα λόγια του Κετσπάγια.

Προχωρά με τον Μπελκαρουί

Όλα δείχνουν πως και η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ, θα είναι για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Όλες οι τελευταίες ενδείξεις, αλλά και τα δημοσίευμα από Αλγερία και Πορτογαλία, αναφέρουν πως η Ένωση προχωρά την υπόθεση του Χικάμ Μπελκαρουί.

Άλλωστε ο μάνατζερ του 25χρονου κεντρικού αμυντικού που έμεινε ελεύθερος από την Μαδέιρα, επέμενε πως υπάρχει προσύμφωνο ανάμεσα στον πελάτη του και στην ΑΕΚ. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να κινηθούν οι διαδικασίες, ώστε ο Μπελκαρουί να ταξιδέψει και στην Αθήνα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Χικάμ Μπελκαρουί εν δράσει

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ