ΑΕΚ

Κατατέθηκε η εγγυητική, απομένει η φορολογική ενημερότητα

Κατατέθηκε η εγγυητική, απομένει η φορολογική ενημερότητα
Δημητρέλος, Μπόβαλης INTIME SPORTS

Κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η εγγυητική επιστολή τραπέζης που εξασφάλισε ο Ανδρέας Δημητρέλος μετά από προσωπικές ενέργειες και... τρέξιμο

Ένα ένα τα "κομμάτια" συμπληρώνονται προκειμένου η ΠΑΕ ΑΕΚ να συμμετάσχει κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα. Φυσικά δεν είναι και τόσο εύκολο να τα βρεις τα "κομμάτια", αλλά τουλάχιστον αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιοι στην διοίκηση της Ένωσης που τρέχουν σαν τρελοί για να κρατήσουν τον δικέφαλο αετό ζωντανό και να μην... πεθάνει.

Το πρωί της Παρασκευής (27/7), ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατέθεσε την εγγυητική επιστολή τραπέζης που χρειαζόταν να υπάρχει στον φάκελο αδειοδότησης και πλέον απομένει η φορολογική ενημερότητα.

Περιμένει την προσωρινή ρύθμιση

Το τελευταίο μέρος είναι και το πιο δύσκολο, καθώς η ΑΕΚ θα πρέπει τις όποιες ενέργειες κάνει να τις συνοδέψει και με χρήματα για να πληρωθούν η δόση του περασμένου Σεπτεμβρίου για το Άρθρο 44 και οι οφειλές προς τρίτους που δεν μπορούσαν να διακανονιστούν.

Εδώ να σημειώσουμε πως η ΑΕΚ περιμένει να υπογραφεί η Υπουργική Απόφαση που θα δίνει στις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα προσωρινή φορολογική ενημερότητα. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει 44 και μη διακανονισμένες υποχρεώσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ