ΑΕΚ

Καράμπελας: "Ήθελα να μείνω, αλλά είμαι επαγγελματίας"

Καράμπελας: "Ήθελα να μείνω, αλλά είμαι επαγγελματίας"
Καράμπελας INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Νίκος Καράμπελας με δηλώσεις του, ουσιαστικά, προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ΑΕΚ. "Όνειρο μου ήταν να μείνω 10 χρόνια".

Ο ακραίος αμυντικός του δικεφάλου, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αφού έκανε ένα μικρό σχόλιο για το παιχνίδι, αναφέρθηκε στο ζήτημα της απομάκρυνσης του.

Το όνειρό του ήταν, όπως ο ίδιος δήλωσε, να μείνει στην ΑΕΚ για δέκα χρόνια, αλλά τελικά τα όνειρα δεν διαρκούν πολύ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

- Για το παιχνίδι...

"Είναι σημαντικό να μιλήσουμε για το παιχνίδι πρώτα. Ήταν ένα παιχνίδι που ενώ το είχαμε στα μέτρα μας και θα μπορούσαμε να το κάνουμε 0-2 με λίγη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια και όχι μόνο ισοφαριστήκαμε αλλά πήγαμε να το χάσουμε κιόλας".

- Για το μέλλον του...

"Πράγματι έχω κάποιες προτάσεις. Αύριο θα τις θέσω στη διοίκηση και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Θα κατατεθούν στη διοίκηση και θα δούμε. Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα αν μείνω ελεύθερος. Πρέπει να το συζητήσουμε. Μακάρι να λυθούν τα πράγματα στην ΑΕΚ. Όταν πρωτοήρθα σκοπός μου είναι να μείνω 10 χρόνια. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Τα όνειρα όμως δεν διαρκούν πολύ. Πρέπει να κοιτάξουμε κι αλλού. Όμως δεν έρχονται όλα όπως τα θέλεις. Είπαμε ότι θα κάνουμε υπομονή όσο αντέξουμε και από τα μέσα Ιανουαρίου ο καθένας θα κοιτάξει το μέλλον του. Μη ξεχνάμε ότι είμαστε επαγγελματίες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ