ΑΕΚ

Κάλεσμα Νοτιά σε μετόχους-επενδυτές

Κάλεσμα Νοτιά σε μετόχους-επενδυτές
νοτιάς

Ο Νίκος Νοτιάς από την Αμερική όπου βρίσκεται, έκανε παρέμβαση για το θέμα της αδειοδότησης αλλά και για την ανακοίνωση της Original 21. Ζήτησε από τους ανενεργούς μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και έκανε άνοιγμα προς νέους επενδυτές για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ο ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς, με γραπτή του δήλωση στο aek365.gr, έκανε παρέμβαση για το διοικητικό αδιέξοδο που βρίσκεται η ομάδα και ειδικότερα για το θέμα της αδειοδότησης.

Παράλληλα, έκανε άνοιγμα προς κάθε πιθανό επενδυτή που ενδιαφέρεται για την ομάδα, να καταθέσει την πρόταση του, ενώ έκανε αναφορά στην παραίτηση του προέδρου της ομάδας, Στάυρου Αδαμίδη, επιβεβαιώνοντας της πληροφορίες για παραίτηση του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Άνοιγμα προς νέους επενδυτές

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και για ακόμα μια φορά, επιβεβαιώνεται το αδιέξοδο από διοικητικά χείλη. Αυτή τη φορά, ο Νίκος Νοτιάς, με την δήλωση του ανοίγει τις πόρτες για κάθε νέο επενδυτή, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα και μεγαλομέτοχος της ομάδας, Νίκος Νοτιάς, ζήτησε από τους ανενεργούς μετόχους (Ντέμη Νικολαΐδη, Τάκη Κανελλόπουλο, Γκίκα Γκούμα-Πόλυ Χατζηιωάννου, Νάσο Θανόπουλο και Νίκο Κούλη), να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταθούν στο πλευρό της ΑΕΚ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Νοτιά:

"Όλοι οι μέτοχοι, ανεξαρτήτως, έχουμε ευθύνη απέναντι στην ΑΕΚ, την ιστορία της και τον κόσμο της. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας, λόγω διαχειριστικών δαπανών του παρελθόντος, τα οποία βαραίνουν όλους τους υπάρχοντες αλλά και τους αποχωρήσαντες μετόχους.

Την κρίσιμη αυτή στιγμή καλώ όλους τους αρχικούς και νυν μετόχους να ενδιαφερθούν και να βοηθήσουν την ομάδα μας για να ξεπεράσει την κρίση, διότι όλοι μαζί ξεκινήσαμε και όλοι έχουμε αναλάβει την ίδια ηθική υποχρέωση απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Πέτρος Παππάς και εγώ έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας και ευελπιστούμε πως και οι υπόλοιποι συμμέτοχοι, έστω και την ύστατη στιγμή, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Για την ανακοίνωση της ORIGINAL

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, ο κ. Αδαμίδης και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους σε εμένα και τον κ. Παππά αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Παππάς τις κάναμε αποδεκτές και ζητήσαμε από τον κ. Αδαμίδη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο, την ίδια εντιμότητα και αγάπη για την ομάδα μας, ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, να περάσει η ομάδα μας τη Β' φάση της αδειοδότησης και να οδηγηθεί ομαλά στον τελικό του Κυπέλλου. Για άλλη μία φορά βέβαια καλώ όλους τους ΑΕΚτζήδες, επώνυμους και μη, να έρθουν και να συνδράμουν στην δύσκολη αυτή προσπάθεια και να κάνουν τις προτάσεις τους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ