ΑΕΚ

Και του χρόνου ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

Και του χρόνου ΟΑΚΑ η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Σε νέα συμφωνία προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα έχει έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο. Γλυτώνει 350.000 το χρόνο η Ένωση.

Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος, με την διοίκηση του ΟΑΚΑ αναφορικά με την ανανέωση της σύμβασης - ενοίκιο του Σταδίου, υπήρξε νέα συμφωνία η οποία εξοικονομεί στην Ένωση περίπου 350.000 το χρόνο σε σχέση με την σύμβαση του 08'.

Βάση της νέας σύμβαση η ΑΕΚ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ως έδρα της το Στάδιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Το ΟΑΚΑ θα λαμβάνειν από την ΑΕΚ το 15% των εισπράξεων από εισιτήρια κάθε αγώνα, διαφημιστικά έσοδα σε κάθε παιχνίδι ενώ θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για τα μπουθ, τα γραφεία τις ημέρες των αγώνων, τη μπουτίκ, την αίθουσα VIP.

Πρόκειται για σημαντική μείωση του κόστους της ομάδας, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων της ΠΑΕ, θα μένουν στην τσέπη του συλλόγου περίπου 350.000, τη στιγμή που πέρυσι φεύγαν για το γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η συγκεκριμένη οικονομική συμφωνία θα βρίσκεται και μέσα στο φάκελο της UEFA για την αδειοδότηση στα τέλη Μαρτίου. Βέβαια όλα τα παραπάνω, εάν και εφόσον οι μέτοχοι κάνουν τη δουλειά τους και βάλουν τα χρήματα που πρέπει προκειμένου η ΑΕΚ να αποφύγει τις περιπέτειες. Σε αντίθετη περίπτωση, ούτε να το σκεφτόμαστε...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ